Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Dik olursan bazı seks sahnelerini açmana yarar ve Quinn gibi kötü karakterlerle yakınlaşmanı sağlar. Tavuk ise tam tersi iyi karakterle ilerlemeni sağlayıp bazı sahnelerin kilidini açıyor.

Yutorimoyasi9

Yutorimoyasi9

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunun yorumlarını gördükten sonra indirdim ama trojan: tehdit ciddi diye windows virüs algıladı. İndirdiğim cloud linkinde mi sıkıntı var acaba ? ne yapmam gerek arkadaşlar

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Oyunun yorumlarını gördükten sonra indirdim ama trojan: tehdit ciddi diye windows virüs algıladı. İndirdiğim cloud linkinde mi sıkıntı var acaba ? ne yapmam gerek arkadaşlar
Defender veya antivirüs programını kapat dene. Oyunlarda lisansız sıkıştırma kullanıyorlarmış o yüzden virüs diye algılıyor. Merak etme %100 güvenli. oyunlarda virüs yok.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
yeni güncelleme ne zaman gelir
Ekim sonu ile Kasım Başı geleceğini tahmin ediyorum. Ancak öncelikle destek verenler oynayacak 1 ay içinde ise herkese açılacak. Destek verenler çıktıktan bir kaç gün içinde diğerleri Kasım sonu Aralık Başı gibi oynayabilir. (Ancak tarih net değil süre uzayabilir bu benim tahminim.)

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Maya ve Josy kadar boş bir oyun karakteri yok bence. Derek desen iyi güzel hoşta kardeşi Lezbiyen ve bir kızla takılıyor ve ona ses çıkarmayan ancak bize gelince abilik taslayan aptalın teki. Cidden bu adam bunları niye böyle yapmış anlamadım. Sarah ve Melanie de bana göre aşırı gereksiz karakterler. Mona bile Melanie'den 1000 kat daha dolu karakterdir o kadar boş karakter.

dwayne23

dwayne23

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Maya ve Josy kadar boş bir oyun karakteri yok bence. Derek desen iyi güzel hoşta kardeşi Lezbiyen ve bir kızla takılıyor ve ona ses çıkarmayan ancak bize gelince abilik taslayan aptalın teki. Cidden bu adam bunları niye böyle yapmış anlamadım. Sarah ve Melanie de bana göre aşırı gereksiz karakterler. Mona bile Melanie'den 1000 kat daha dolu karakterdir o kadar boş karakter.
sende jill veya sage'e yürü en kötü bellaya yürürsün :)

Penetrator God

Penetrator God

Kayıtlı Üye
Web Sitesi
www.wattpad.com
Kredi
0₺

Oyunun bence en büyük problemi Josy. Oyunun en başında sanki hayatınızın aşkı gibi yansıtılıyor ama sonradan oyuna dahil olan kız karakterleri görünce çok boş bir yakınlaşma olduğunu fark ediyorsun Josy ile olan. Hem kız zaten eşcinsel hem de en başından beri ben sana layık değilim ya da seviyorum ama arkadaş kalalım tavırlarıyla uğraşmak zorunda kalıyorsun. Gerçekten oyunda zaten sabit bir ilişki muhtemelen bütün oyun tamamlanana kadar kurmakta mümkün olmayacaktır çünkü daha kimlerin hikayeye gireceği belli değil.

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunun bence en büyük problemi Josy. Oyunun en başında sanki hayatınızın aşkı gibi yansıtılıyor ama sonradan oyuna dahil olan kız karakterleri görünce çok boş bir yakınlaşma olduğunu fark ediyorsun Josy ile olan. Hem kız zaten eşcinsel hem de en başından beri ben sana layık değilim ya da seviyorum ama arkadaş kalalım tavırlarıyla uğraşmak zorunda kalıyorsun. Gerçekten oyunda zaten sabit bir ilişki muhtemelen bütün oyun tamamlanana kadar kurmakta mümkün olmayacaktır çünkü daha kimlerin hikayeye gireceği belli değil.
Aynı fikirdeyim. İlk 5 bölüm çok iyi ilerledi 6 ve 7 pek beğenmemiştim 8 güzeldi. Umarım ayrı ayrı rota olması oyuna güzel bir hava katar.

S

serdarmert.

Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
0.8 rehber indirme linki çalışmıyor zippysharede dosyayı bulamadım

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺

Josy değil Maya ile aptal kardeşi Derak acayip gereksiz. Derek'in namuslu abi tripleri aşırı boş. Maya ise geresiz salak gibi gösterimiş ve HOTların iğrenç isteklerine harfiyen boyun eğiyor. Josy yine bir mantık çerçevesinde bizim karakterle bağı var ve o bize aslında sevgilisi olduğunu söyledi ancak Maya söylemedi.
sende jill veya sage'e yürü en kötü bellaya yürürsün :)

Jill bu ikisinden de gereksiz bir karakter maalesef. Ona yürümek pek çok kızla bağımızı kopartıyor ve aşırı Tavuk olmak gerekiyor. Bu da önemli sahneleri atlamamız gerektiği anlamına geliyor ve buna değecek bir karakter değil. Oyunda bir Bella bir de Sage eli yüzü düzgün senaryoya sahip bu da benim canımı sıktı açıkcası.

Penetrator God

Penetrator God

Kayıtlı Üye
Web Sitesi
www.wattpad.com
Kredi
0₺
Josy değil Maya ile aptal kardeşi Derak acayip gereksiz. Derek'in namuslu abi tripleri aşırı boş. Maya ise geresiz salak gibi gösterimiş ve HOTların iğrenç isteklerine harfiyen boyun eğiyor. Josy yine bir mantık çerçevesinde bizim karakterle bağı var ve o bize aslında sevgilisi olduğunu söyledi ancak Maya söylemedi.

Jill bu ikisinden de gereksiz bir karakter maalesef. Ona yürümek pek çok kızla bağımızı kopartıyor ve aşırı Tavuk olmak gerekiyor. Bu da önemli sahneleri atlamamız gerektiği anlamına geliyor ve buna değecek bir karakter değil. Oyunda bir Bella bir de Sage eli yüzü düzgün senaryoya sahip bu da benim canımı sıktı açıkcası.

Kişiden kişiye değişir ama en başından beri Maya ile yakınlaşış yakınlaşmamak bizim elimizde ama oyunun en başında böyle bir seçenek yok. Direkt ana karakterin istekleri doğrultusunda Josy ile yakınlaşıyoruz. Derek diğer taraftan çokta abarttığın kadar kötü değil. Oyuna renk katmak için eklemiş adam işte.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Kişiden kişiye değişir ama en başından beri Maya ile yakınlaşış yakınlaşmamak bizim elimizde ama oyunun en başında böyle bir seçenek yok. Direkt ana karakterin istekleri doğrultusunda Josy ile yakınlaşıyoruz. Derek diğer taraftan çokta abarttığın kadar kötü değil. Oyuna renk katmak için eklemiş adam işte.
Derek konusunu hiç anlamamışsın çok belli. Maya ile yakınlaşmak elinde değil. Bir yere kadar mecbur yakınlaşıyorsun. Josy en azından salak değil o yüzden sırıtmıyor ve gıcık kaptırmıyor. Ancak maya bomboş bir karakter ve hikayesi de kusturacak şekilde.

dwayne23

dwayne23

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺

ozaman geriye bella sage kalıyor

seyidali33

seyidali33

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Arkadaşlar bellanin evinde ağaçları sulamayı nasıl yapıyoruz yardımcı olacak varmı

3

31cikomando

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
pc ye kurarken trojan uyarısı verdi bir sıkıntı olur mu

mr.meeseeks

mr.meeseeks

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
9. bölüm çıktığında düşük boyutlu bir sürüm gelir mi? Mesela son iki bölümü içeren bir sürüm

Üst Alt