MRainb0w
Yetkili
Hayır, yok. Eski bir kayıt dosyanız varsa oraya dönebilirsiniz veya hızlı kayıttan bakabilirsiniz.Ben yanlışlıkla tüm galeriyi açtım onu kapatmanın yolu var mı
Son Konular
Hayır, yok. Eski bir kayıt dosyanız varsa oraya dönebilirsiniz veya hızlı kayıttan bakabilirsiniz.Ben yanlışlıkla tüm galeriyi açtım onu kapatmanın yolu var mı
Başlat kısımdan %appdata% yaz renpy diye bir klasörden bedik savelerini silebilirsin. Ve oyunu hangi diskte oynuyorsan( c veya d) o diskte ayrı bir save oluşuyor adultoyunçeviri diye bir klasörde bulunuyor ordanda silebilirsin.Bilgisayar
Nasıl bir hata alıyorsunuz?8. Bölümdeyim biraz ilerlemiştim ama bugün oyuna giremiyorum 3-4 kez denedim hata veriyor
Tüm bölümler mevcut oynayabilirsin1. Sezonu mevcut mu yoksa nerede bulamadım yardımcı olabilcek var mı
Yoksay'a tıkladığın halde ekran böyle mi kalıyor pekiBu hatayı alıyorum girmeye çalışırken
İnternetiniz ile ilgili bir problem var gibi duruyor.Bu hatayı alıyorum girmeye çalışırken
Ana Oyun (1-8) indirirseniz ilk iki sezonu indirmiş olacaksınız ve sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.1. Sezonu mevcut mu yoksa nerede bulamadım yardımcı olabilcek var mı
Görselde gözüktüğü üzere kayıt dosyalarınız o konumda depolanıyor. O konuma girdiğinizde kayıt dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz.iyi günler ben daha önce being a dik ilk 2 sezonu bitirmiştim fakat format atınca doğal olarak save dosyam gitti.şimdi oyuna tekrardan başlayıp 3.sezon çıkana kadar ara bölümle birlikte ilk 2 sezonu tekrar oynamak istiyorum ama aklıma takılan bir soru var.ben olduda ilk 2 sezon ve ara bölümü oynayıp bitirdim ve 3. sezonu beklemeye geçtim,3.sezon gelene kadar bilgisayara format atma durumunda kalırsam beni eski save dosyamı kurtarıp yeni çıkan sezonda o save dosyasından devam etme gibi bir olasılığım var mı yoksa oyun bitine kadar format atmamalımıyım?
Hayır, mevcut değil. Yamalarımızı ayrı bir şekilde paylaşmıyoruz.Merhaba ;
Steam üzerinde oynamak için sadece türkçe yama dosyası mevcut mu ?
Oyunun dosyalarına erişim sağlamaya çalışmışsınız o yüzden dolayı böyle bir hata alıyorsunuz.Ekli dosyayı görüntüle 12182oyuna giriş yaparken böyle bir şey alıyorum ve başka bir şey yapılmıyor. Oyun Paralı sürümde falan mı şuan daha önce indirip oynamıştım 1-2 ay önce sorun olmadan girdi şuan böyle diyor.
Tahminen yıl sonuna doğru gelebilir.Ne zaman geliyorsun gönlümün efendisi söyle ne zaman