Hadrian
Kayıtlı Üye
oyunda virüs olduğunu iddia etti önce bilgisayar sonra buraya girip bir bakayım dedim kim ne demiş diye döndüğümde oyunun setubunu silmiş oyun duruyor ama açamıyorum tekrar nasıl yükleyebilirim zaten küçük bir şeydi
Son Konular
İndirdiğiniz site ile alakalı bir durum değil.Being a dik ınterlude indirdim uygulama yükle diyorum yüklenemesi diyor mediafireden indirdim ondan mı acaba
Çok teşekkürlerAPK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var. Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Rica ederim iyi oyunlar.Çok teşekkürler
Hangi platformdan oynuyorsunuz? Bilgisayar, Android?ben baştan başlayacağım eski savemi nasıl silerim oyundan devam et kısmında eski kayıtlarım var silemiyorum
BilgisayarHangi platformdan oynuyorsunuz? Bilgisayar, Android?
En geç ekim ayı belki kasıma sarkabilir bro3 sezon ne zaman çıkar
Kapı çalınca interlude bölümü bitiyor geri kalanı 3. sezonda artık o da ekim-kasım ayı gibi çıkar zaten2. sezon sonrası ara bölüm Sage kapıyı çalınca bitiyor ve 9. bölüme devam et diyince tekrar başa sarıyor ara bölüm bu kadar mı yoksa bende mi hata var
Tahmini olarak yıl sonuna doğru çıkabilir.3 sezon ne zaman çıkar
İlk başta Ana Oyun (1-8) indirmelisiniz ondan sonra isteğe bağlı olarak ara bölüm (Interlude) indirebilirsiniz.Yeni başlıcam hangisini indirip oynamam lazım