Rita
Kayıtlı Üye
Görev yöneticisinden bak eğer arka planda varsa kapat tekrar dene.Arkadaşlar yardım eder misiniz ? oyunu ilk açıyorum kapatıp bidaha açınca arka plana atıyor oyun ekranı gelmiyor ???
Son Konular
Görev yöneticisinden bak eğer arka planda varsa kapat tekrar dene.Arkadaşlar yardım eder misiniz ? oyunu ilk açıyorum kapatıp bidaha açınca arka plana atıyor oyun ekranı gelmiyor ???
Görev yöneticisine girip .turbo uzantılı bütün her şeyi kapatınız sonra tekrar deneyiniz.Arkadaşlar yardım eder misiniz ? oyunu ilk açıyorum kapatıp bidaha açınca arka plana atıyor oyun ekranı gelmiyor ???
Tahminen yıl sonuna doğru gelecek ama net bir şey yok.yeni bölüm nerede kaldı kuruduk. bu arada tavuk olunca nasıl hir değişim oluyor hiç denemedim
Final yapmasına daha var. Gelecek bölüm 3. sezonun ilk bölümü olacak.gelecek bölüm final bölümü mü olacak?
Hayır, final olmayacak. 3. Sezonun ilk bölümü olacak.gelecek bölüm final bölümü mü olacak?
Windows Defender ve anti-virüs programlarınızı geri açtıysanız böyle bir bildirim ile karşılaşmanız normal. Oyunlarımızda virüs yok. Kullandığımız sıkıştırma programı lisanssız olduğu için öyle bir hata alıyorsunuz.Hocam 3 haftadır oyunu sıkıntısız oynuyordum. Dünden beri oyunu açarken antivirüs programı trojan buluyor açmıyor oyunu. Ne değişmiş olabilir?
Giriş ekranını geçtikten sonra interneti kapatarak devam edebilirsiniz bunun haricinde bir şey yok.Oyunu offline oynamanın bi yolu var mı
Hayır, yok.Giriş ekranını internetsiz geçmenin yolu yok demi
Hocam windows defender hep açıktı ve 4.bölüme kadar geldim bu şekilde. Değişen bir şey yokken birden virüs uyarısı alıyorum ve oyun açılmıyorWindows Defender ve anti-virüs programlarınızı geri açtıysanız böyle bir bildirim ile karşılaşmanız normal. Oyunlarımızda virüs yok. Kullandığımız sıkıştırma programı lisanssız olduğu için öyle bir hata alıyorsunuz.
Windows Defender hep açık olsa da her zaman bu uyarıyı vermeyebiliyor. Sistem bazen virüs olarak algılayıp gerekli olan dosyaları silebiliyor.Hocam windows defender hep açıktı ve 4.bölüme kadar geldim bu şekilde. Değişen bir şey yokken birden virüs uyarısı alıyorum ve oyun açılmıyor
Tahminen 16 veya 20 bölüm olması bekleniyor. Yani önümüzde daha uzun bir süre var.Oyun ne zaman final yapar yani oyun tahmini kaç güncelleme daha alır