Lunael
Yetkili
C dizininde adultoyunceviri ya da AOC klasöründe bulabilirsiniz.Save dosyalarını bulamadım pcde
Son Konular
C dizininde adultoyunceviri ya da AOC klasöründe bulabilirsiniz.Save dosyalarını bulamadım pcde
Hangi linkten indirmeye çalışıyorsunuz?linklerde sıkıntı var
Cloud gibi alternatiflerden indirmeyi deneyin.dropme ve gofilestan
IDM veya FDM kullanabilirsiniz.dropme ve gofilestan
Ana hikayenin geçmişini anlatan bir bölüm. Ana karakterin mavi saçlı eski sevgilisinin ne yaptığını görüyoruz.sezon öncesi bölüm ne ?
ANA OYUN (1-8 TÜM BÖLÜMLER) bu kısımdaki linklerden indirmeniz gerekiyor. Ara Bölüm (Interlude) isteğe göre indirebilirsiniz.İlk defa oynayacağım. Hangi linkten indirmem gerekiyor
Ana kısım yazan kısımdan indir ve keyfini çıkar çünkü birdaha oynamak isteyeceksinİlk defa oynayacağım. Hangi linkten indirmem gerekiyor
DIK ve TAVUK olmak tamamen sizin seçimlerinize bağlı. Gideceğiniz rotayı yani karakterleri ve hikayeyi etkiliyor.Oyunu kurdum yardımlarınız icin teşekkürler, bir de dik ve tavuk tam olarak ne işe yarıyor. Hangisine vermeliyim genel olarak?
Dr.PinkCake'in yani bu oyunun yapımcısının yaptığı bir diğer oyun ve ilk oyunu olan Acting Lessons deneyebilirsiniz.Bu oyun gibi çok fazla ve zor seçimler yaptıran oyunlar biliyorsanız soylermisiniz şimdiden teşekkür ederi)
Mega - Cloud - Yandex çalışıyor.windows 1-8 bölüm linkleri yalan olmuş. Yenileyebilir misiniz?