K
kstr9595
Kayıtlı Üye
Kapalı olarak indiriyordum zaten olmuyordu bu senin mesajdan sonra tekrar indirdim kapalı şekilde yine olmadıİndirirken defender ve virüs programlarınız kapalı olsun.
Son Konular
Kapalı olarak indiriyordum zaten olmuyordu bu senin mesajdan sonra tekrar indirdim kapalı şekilde yine olmadıİndirirken defender ve virüs programlarınız kapalı olsun.
Net bir tarih yok. Tahmini olarak ekim kasım aylarında gelebilir.Yeni versiyon ne zaman gelecek
Ana oyun 1-8 olanı indireceksiniz. Sonrada isteğe bağlı olarak ara bölümü oynayabilirsiniz.oyunu en baştan sona oynamak için hangi linkten indirmemiz gerekiyor
tamamdır teşekkürler ara bölümün hikayeyle bir bağlantısı var mıAna oyun 1-8 olanı indireceksiniz. Sonrada isteğe bağlı olarak ara bölümü oynayabilirsiniz.
Geçmişte geçiyor. Ama ilk 8 bölümü bitirdikten sonra oynayın.tamamdır teşekkürler ara bölümün hikayeyle bir bağlantısı var mı
Oynadığımız karakterin geçmişinde olan bir kadın karakteri konuya alan bir sürüm. Diğer mod arkadaşımın dediği gibi ilk 2 sezonu bitirdikten sonra oynayınız.tamamdır teşekkürler ara bölümün hikayeyle bir bağlantısı var mı
tamamdır teşekkürlerOynadığımız karakterin geçmişinde olan bir kadın karakteri konuya alan bir sürüm. Diğer mod arkadaşımın dediği gibi ilk 2 sezonu bitirdikten sonra oynayınız.
tamamdır teşekkürlerGeçmişte geçiyor. Ama ilk 8 bölümü bitirdikten sonra oynayın.
Rica ederiz, iyi oyunlar.tamamdır teşekkürler
Hilelerden açabilirsiniz.açtığım ödüller silinmiş ne yapmalıyım
Kayıt dosyası indirebilirsiniz.açtığım ödüller silinmiş ne yapmalıyım
Kaldığınız yerin fotoğrafını atar mısınız?oyunu indirdim oyun ana menüsü açıldı fakat oyuna giremiyorum 18 gb'lık ana hikayeyide indirdim ama nasıl yapıcağımı bulamıyorum
Tam olarak nerede hata yaşıyorsunuz?oyunu indirdim oyun ana menüsü açıldı fakat oyuna giremiyorum 18 gb'lık ana hikayeyide indirdim ama nasıl yapıcağımı bulamıyorum
Ana oyunu oynamak istiyorsanız ilk başta Interlude değil 1-8 bölümleri oynamanız lazım.dosyaların bazıları inmiş ama ara bölüm açılmadı