Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
arayı kaçırdım, sezon arasından sonraki yeni bölüm çıktı mı? ayrıca adultoyunçeviri hile modunu kullanarak karakter ilișkilerini değiştirsem, yeni sezonda buna göre oynayabilir miyim?
Hayır, hala yeni bir bölüm gelmedi. Yeni sezon gelmeden bilemeyiz fazla hile kullanırsanız kayıt dosyanız belki bozulabilir.

H

hitava

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Rar programı güncel değilse hata veriyor olabilir. Winrarı güncelleyip tekrar deneyin. Olmaz ise Windows powershell ile
Get-fileHash "Being A DIK v0.8.2 - Adult Oyun Çeviri.zip" komutunu girip çıkan hash değerini karşılaştırın. Farklı ise dosya eksik inmiş demektir, internet download manager ile indirin.
Hash değeri: 371BB9FE031E742E0F75B4873E040C4DFB5150C928B9C3A261E0BAFBDF8B6391

aqepqo

aqepqo

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Being a Dik win11'de herhangi bir sorun çıkarmadan çalışır mı acaba merak ettim merakımı mazur görün :(

E

emrahkulak1

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Cihazıma sadece son 2 bölümü indirip oynayabilir miyim acaba??

F

figo

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sezon öncesi bölüm (Interlude) nedir? Daha once 1-8. bölümleri oynadım eskiden boyle bir secenek oldugunu hatirlamiyorum.

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0₺
Sezon öncesi bölüm (Interlude) nedir? Daha once 1-8. bölümleri oynadım eskiden boyle bir secenek oldugunu hatirlamiyorum.
Sezon öncesi bölümü geçmişte geçen ve ana karakterin eski mavi saçlı sevgilisini anlatan kısa bir ara bölümdür. Yapımcı 3.sezon ilk bölüm öncesi bunu yaparak oyunu bölmek istedi.

Üst Alt