Son Konular
VPN açıksa kapatınız veya başka tarayıcıdan deneyiniz.Selamlar. Hocam merhaba, oyunu indirmek istiyorum fakat indiremiyorum. Verdiğiniz linklere tıklıyorum Aylink sitesine yönlendiriyor. Fakat bir türlü oradan siteye yönlendirmiyor. Linke git dediğimde sürekli ama sürekli reklam sekmeleri çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Linki geçmek için iseVPN açıksa kapatınız veya başka tarayıcıdan deneyiniz.
Malesef reklam engelleyici işe yaramaz. Başka bir tarayıcıdan deneyiniz.Vpn yok kullanmıyorum. Dediğiniz gibi ilerledim fakat sonuç yine aynı aylink bozulmuş olabilir mi? Yada reklam engelleyen programlara baş vurmalı mıyım? ( Hızlı cevap için çok ama çok teşekkür ederim.)
Bildirime izin ve diye bir sekme çıkıyor. Siz oraya kadar gelebiliyor musunuz?Malesef reklam engelleyici işe yaramaz. Başka bir tarayıcıdan deneyiniz.
Evet geliyorum ancak sekme üzaerince Tüh! yazıyor. Açıkcası trojan olma ihtimalinden korktuğum için kapattım o sekmedeBildirime izin ve diye bir sekme çıkıyor. Siz oraya kadar gelebiliyor musunuz?
Bildirime izin ver yerinde hayıra basınca linke yönlendirileceksiniz.Evet geliyorum ancak sekme üzaerince Tüh! yazıyor. Açıkcası trojan olma ihtimalinden korktuğum için kapattım o sekmede![]()
Tamamdır hallettim ilgi ve nezaketiniz için çok ama çok teşekkür ederimBildirime izin ver yerinde hayıra basınca linke yönlendirileceksiniz.
Rica ederim iyi oyunlar dilerim.Tamamdır hallettim ilgi ve nezaketiniz için çok ama çok teşekkür ederimSağlık ve mutlu akşamlar diliyorum.
PC'dd oynuyor iseniz z tuşuna basabilirsiniz.Selamlar oyundayken hızlı menü simgeleri kayboldu oyundan çıkıp giriyorum yeni oyuna başlıyorum yine de düzelmiyor ne yapmalıyım
TeşekkürlerPC'dd oynuyor iseniz z tuşuna basabilirsiniz.
Android'de ise
Ekran Kontrolleri
Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.
Sola Kaydırma: Geri sarar.
Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.
Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.
2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.
Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı tutulan kaydı siler.
Rica ederim.Teşekkürler![]()
Daha çıkmadı. Tahmini olarak ekim kasım aylarında gelebilir.3. Sezonuj cevirisimi yapılıyor yoksa daha çıkmadımı
İndirirken defender ve virüs programlarınız kapalı olsun.1-8 bölümü 2-3 defa indirdim arşiv bozuk hatası aldım idm ile indirdim arşiv bozuk hatası aldım anti virüs vs her şey kapalı sadece clouddan indirebiliyorum diğer linkler biraz sıkıntılı acaba sorun nerede ben mi beceremedim şu arşiv bozuk olayını