Anlıyorum teşekkürlerBeing A DIK diğer oyunlara göre daha kaliteli görselleri barındırıyor ve animasyonlara sahip.
Son Konular
Anlıyorum teşekkürlerBeing A DIK diğer oyunlara göre daha kaliteli görselleri barındırıyor ve animasyonlara sahip.
Yeterli alanın yoktur büyük ihtimalleAna Oyunu İndirdim Android Uygulama Yüklenemedi Diyor Uygulamayı Yukle Dedikten sonra
Hayır çıkmaz. İlk olarak ana oyunu oynamanız gerekiyor.Ara bölüm ve ana bölümleri aynı anda indirirsek sorun çıkmaz deil mi
Yeterli alanınız yoktur. En az 15GB yeriniz olması gerekiyor.Ana Oyunu İndirdim Android Uygulama Yüklenemedi Diyor Uygulamayı Yukle Dedikten sonra
Hiç bir problem çıkmaz indirebilirsiniz.Ara bölüm ve ana bölümleri aynı anda indirirsek sorun çıkmaz deil mi
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Ana Oyunu İndirdim Android Uygulama Yüklenemedi Diyor Uygulamayı Yukle Dedikten sonra
Bu konudan indirdiğinize emin misiniz?Selam, oyunun yeni sürümünü iki kez indirdim ancak Türkçe değil. Ayarlarda falan da yok. Sorun nedir acaba?
Android mi, bilgisayar mı?arkadaşlar oyunu indirdim ama arşiv biçimi bilinmiyor veya bozuk diyip hata veriyor rarı açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
bilgisayar daAndroid mi, bilgisayar mı
İndirirken eksik inmiş olabilir. İndirirken defender ve virüs programlarınızı kapatınız.arkadaşlar oyunu indirdim ama arşiv biçimi bilinmiyor veya bozuk diyip hata veriyor rarı açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Sezon öncesi bölümünden sonra daha güncelleme gelmedi. Ve evet hilelerden ilişkileri değiştirebilirsiniz.arayı kaçırdım, sezon arasından sonraki yeni bölüm çıktı mı? ayrıca adultoyunçeviri hile modunu kullanarak karakter ilișkilerini değiştirsem, yeni sezonda buna göre oynayabilir miyim?
Oyun kaç gb inmiş söyler misiniz?bilgisayar da