Son Konular
Ana Oyun (1-8) indirmeniz lazım ondan sonrada isteğe bağlı olarak Interlude yani ara bölümü indirebilirsiniz.Oyunu ilk defa oyniyacam hangi 1 den fazla apk var hangi ilk hangi apkyı oynamam gerek
Bu soruyu discord sunucumuzdaki oyun kanalına sorarsanız daha hızlı yanıt alırsınız.Sitede aldatma temalı oyunlara bakıyordum da bir şey fark ettim.
Aldatma temalı oyunlarda hep aldatılan taraf ana karakter
ana karakterinde aldattırdığı hiç oyun yok mu varsa şutlar mısınız ?
Discord sunucumuzda bulunan #oyun kanalına sorarsanız daha hızlı geri dönüş alabilirsiniz.Sitede aldatma temalı oyunlara bakıyordum da bir şey fark ettim.
Aldatma temalı oyunlarda hep aldatılan taraf ana karakter
ana karakterinde aldattırdığı hiç oyun yok mu varsa şutlar mısınız ?
Tablette oynadığınızdan dolayı olabilir. Tabletlerde böyle bir sorun çıkabiliyor.Arkadaşar oyunu tabletten oynuyorumda oyuna giriyorum oyun ilerliyor ama sonra beni atıyor bu hep böyle oluyor çözüm nedir?
Anladım çok sağolTablette oynadığınızdan dolayı olabilir. Tabletlerde böyle bir sorun çıkabiliyor.
Rica ederim.Anladım çok sağol
Tabletten kaynaklıdır büyük ihtimalle.Arkadaşar oyunu tabletten oynuyorumda oyuna giriyorum oyun ilerliyor ama sonra beni atıyor bu hep böyle oluyor çözüm nedir?
Aynen bende de öyle oluyorArkadaşar oyunu tabletten oynuyorumda oyuna giriyorum oyun ilerliyor ama sonra beni atıyor bu hep böyle oluyor çözüm nedir?
Sizde mi tabletten oynuyorsunuz?Aynen bende de öyle oluyor
Üstte cevap verdiğimiz gibi tabletten dolayı oluyordur büyük ihtimalle.Aynen bende de öyle oluyor
EvetSizde mi tabletten oynuyorsunuz?
Dediğim gibi yüksek ihtimal tabletten oynadığınız içindir.
Badik te oluyor sadece diğer oyunlarda sorun olmuyorDediğim gibi yüksek ihtimal tabletten oynadığınız içindir.
Diğer oyunlardan daha ağır bir oyun olduğu için olabilir.Badik te oluyor sadece diğer oyunlarda sorun olmuyor
Being A DIK diğer oyunlara göre daha kaliteli görselleri barındırıyor ve animasyonlara sahip.Badik te oluyor sadece diğer oyunlarda sorun olmuyor