MRainb0w
Yetkili
Konu içinde bulunan '' Paylaşılan Tarih '' kısmına bakarak en son ne zaman güncellendiğini görebilirsiniz.En son ne zaman yeni bölümü çıktı?
Son Konular
Konu içinde bulunan '' Paylaşılan Tarih '' kısmına bakarak en son ne zaman güncellendiğini görebilirsiniz.En son ne zaman yeni bölümü çıktı?
Evet, paylaşımlarını yapıyoruz. Destekçi VIP, Güncelleme Abonesi veya Discord Ünlüsü rollerinden en az birine sahip olmanız lazım.Merhabalar sitenizde adult oyunlar için güncelleme durumu haberleri var mı
Yeni bölümün ne zamana geleceğine dair bir bilgi var mı?En son 06.03.2022 tarihinde güncellendi.
Bro en geç kasım ayında çıkar gibiYeni bölümün ne zamana geleceğine dair bir bilgi var mı?
Tam net bir tarih yok ama tahmini olarak ekim-kasım ayları gibi gelebilir.Yeni bölümün ne zamana geleceğine dair bir bilgi var mı?
Net bir bilgi veya tarih yok. Tahminen bu yılın sonlarına doğru çıkabilir.Yeni bölümün ne zamana geleceğine dair bir bilgi var mı?
Net bir bilgi veya tarih yok ama tahminen bu yılın sonlarına doğru gelebilir.3. sezon ne zaman gelir ?
Net bir tarih yok. Yapımcı şu an üzerinde çalışıyor, ekim-kasım aylarında gelebilir.3. sezon ne zaman gelir ?
Dosyalar kurcalanmış olmasa öyle bir uyarı çıkmazdı. Silip yeniden kurmayı deneyin.Badik oynamak bi nasip olmadı, eski telefonda oynayamadım şimdi yeni yükledim bu seferde Aoc protect diye bi hata geliyor ekrana çık butonu olan..
Dosyalarla oynama yapmışsınız.Badik oynamak bi nasip olmadı, eski telefonda oynayamadım şimdi yeni yükledim bu seferde Aoc protect diye bi hata geliyor ekrana çık butonu olan..
Yanlış hatırlamıyorsam SwitfKey kullanılıyordu veya mini oyunları kapatıyordular. Discord sunucumuza katılarak detaylı bilgi alabilirsiniz.Telefonda dövüşülmüyor ne yapmam lazım?
Diğer moderatör arkadaşımın ds dediği gibi androidde uyumluluk açısından çoğu oyunda SwiftKey kullanılıyor. Eğer uğraşmak istemiyorsanız hilelerden mini oyunları atla yapabilirsiniz.Telefonda dövüşülmüyor ne yapmam lazım?
Zaten swiftkey lullanıyorum nasıl ayarlıyıcam bunuDiğer moderatör arkadaşımın ds dediği gibi androidde uyumluluk açısından çoğu oyunda SwiftKey kullanılıyor. Eğer uğraşmak istemiyorsanız hilelerden mini oyunları atla yapabilirsiniz.
Sağ alttaki hile menüsünden mini oyunları kapat/atla seçeneğine basarak yapabilirsiniz.Zaten swiftkey lullanıyorum nasıl ayarlıyıcam bunu
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz veya direkt mini oyunları kapatabilirsiniz.Zaten swiftkey lullanıyorum nasıl ayarlıyıcam bunu
Ana oyun 1-8 olanı indirmeniz lazım.Oyunu ilk defa oyniyacam hangi 1 den fazla apk var hangi ilk hangi apkyı oynamam gerek