Son Konular
Sadece 8. bölümü indirmenizin bir yolu yok.sadece 8 i indirmenin yolu yok mu tekrar 18 gb mi yükleyeceğiz
Büyük ihtimal Cloud'dan indirme yapıyorsunuz sağ üstte mavi butona basarsanız WinRar şeklinde indirecektir.tekrar indiriyorum ama 2 tane dosya 1 tanesi 18 gb ama winrar olarak değil nasıl açacağım
Birden fazla alternatif mevcut.yandexten indirilmiyor megada sınır var başka indirebileceğim link var mı
Mega kotanızı sıfırlamak için VPN açabilir ya da modeminizi yeniden başlatabilirsiniz.yandexten indirilmiyor megada sınır var başka indirebileceğim link var mı
AOC uzantılı dosyadan değil exe olandan açacaksınız. Ama iki dosyayıda indirmeniz gerekiyor.tekrar indiriyorum ama 2 tane dosya 1 tanesi 18 gb ama winrar olarak değil nasıl açacağım
Geriye dönüp hilelerden diğerlerini kapatıp Jill'i açmayı deneyin.8. bölümde masada beraber yemek yerken kızlar arasında seçim yapmam gerekti ve seçenekler arasında Jill çıkmadı. Neden? Sage ve Bella çıktı sadece.
İkisini de kapattım ama yine çıkmıyor. Favori kadınımla ilerleyemiyorum hay şansıma yahu. Oyunu sileceğim böyleyse.Geriye dönüp hilelerden diğerlerini kapatıp Jill'i açmayı deneyin.
Birkaç kişi daha yaşamıştı bunu. Yapımcı oraya Jill'i eklememiş olabilir.İkisini de kapattım ama yine çıkmıyor. Favori kadınımla ilerleyemiyorum hay şansıma yahu. Oyunu sileceğim böyleyse.
Çözümü nedir peki? Yoksa Jill'siz mi devam etmek zorundayım?Birkaç kişi daha yaşamıştı bunu. Yapımcı oraya Jill'i eklememiş olabilir.
Çözüm yolu bulamıyorsanız maalesef devam edecekseniz.Çözümü nedir peki? Yoksa Jill'siz mi devam etmek zorundayım?
Yapımcı daha sezon 3ü çıkartmadı böyle bir şey yok. Sezon öncesi bölümü çıktı o da Türkçe olarak mevcut. 3.sezon ilk bölümü yıl sonuna doğru gelecek.Sezon 3 ne zaman gelicek bazıları çıkartmış biz sizi bekliyoruz
Ara bölüm ile 3. sezonu karıştırdınız büyük ihtimalle. Ara bölümün Türkçe çevirisi mevcut. 3. Sezon ise tahmini olarak bu yılın sonuna doğru gelebilir.Sezon 3 ne zaman gelicek bazıları çıkartmış biz sizi bekliyoruz
Görev yöneticisinde turbo yazan programları kapatmayı deneyiniz.Sezon öncesi bölümün oyununu açtığımda böyle hata veriyor yardımcı olabilir misiniz acaba?