Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0₺
berkay07 badik benzer olarak university of problems ve a.o.a academy var. Kesinlikle oynaman gereken oyunlar ise treasure of nadia ve man of the house.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
berkay07 Dr.PinkCake'in yaptığı yani Being A DIK'in yapımcısının yaptığı Acting Lessons oyunu var onu önerebilirim onun haricinde Treasure of Nadia, Lust Epidemic, Depraved Awakening, Man of The House bunları oynayabilirsin.

3

31tanrısı

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bi torrent eklemek çok mu zordu mega ve yandexden indirilmiyor zaten depolama kotasını aşıyor

Z

zagor

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sezon öncesi bölüm nedir? Ben 8 bölümlük oyunu oynuyorum şu anda. Bitince onu mu indirip devam edeceğim?

R

reghtar

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
cloud üzerinden idm ile çalışınca bağlantı aşırı yavaşlıyor bunun herhangi bir çözümü var mıdır? oyunu indirmek işkenceye dönüyor

R

reghtar

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
IDM ile indirirken yavaş indiriyorsa internetinizde sorun olabilir.
normaldeki internet hızımın çok daha altında indiriyor. idm'de herhangi bir sıkıntı yaşamazdım fakat cloud üzerinden indirince idm'de olsa bile böyle bir sıkıntı yaşadım.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
normaldeki internet hızımın çok daha altında indiriyor. idm'de herhangi bir sıkıntı yaşamazdım fakat cloud üzerinden indirince idm'de olsa bile böyle bir sıkıntı yaşadım.
Normalde hızınızın kesilmemesi lazım. Farklı alternatiflerden IDM ile indirme işlemi yapmayı denediniz mi? Eğer farklı alternatiflerde de hızınız kesiliyorsa internet bağlantınızdan kaynaklıdır.

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0₺
kayıtlı dosyayı nasıl ara bölüme atacağım
Being a DIK'in ara sürümünde önceki sürümden kayıt dosyası kullanmanız zorunlu oyuna başlamak için. Oyunu başlattığınzda aktarma bölümü boşsa kaydınız yok veya yanlış yerde demektir.

PC'de "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" dosyası "C:\AOC" içinde.
Android'de ise "Android\Data\RenPy\Persistent" içinde olmalı. Gereken kayıt dosyası için; İndir

xelel

xelel

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
ben en son 0.7.2 oynadım şimdi neyi oynamam gerekiyor son bölümü mü yoksa başka bir bölüm daha var mı

Üst Alt