Lunael
Yetkili
yavuz7arslan En son mart ayında sezon öncesi bölümü çıktı. Yeni bölüm içinse net bir tarih yok. Tahmini olarak yıl sonuna doğru olabilir.
Son Konular
Yoksaya basınca geçemiyor musunuz? Eğer geçemiyorsanız aldığınız hatayı txt olarak atar mısınız?oyunun parti bölümünde log hatası geliyor nasıl çözücem?
sizden indirdim nasıl çözücem bir türlü bulamadım çözümüdwayne23 oyunu indirdiğiniz yere atın hatayı. Bizden indirseydiniz herhangi bir hata yaşamazdınız.
Hayır bizden indirmemişsiniz. O yüzden hatayla ilgilenemeyiz. Oyunu bizden indirirseniz herhangi bir hata ile karşılaşmazsınız.sizden indirdim nasıl çözücem bir türlü bulamadım çözümü
go file linki kırıkHayır bizden indirmemişsiniz. O yüzden hatayla ilgilenemeyiz. Oyunu bizden indirirseniz herhangi bir hata ile karşılaşmazsınız.
Bildirdiğiniz için teşekkürler, diğer alternatiflerden indirebilirsiniz.go file linki kırık
olmadığı için olabilir.B. A. Dık gibi kaliteli oyun önerir misiniz? Çizimler, hikayesi iyi olan. B. A. Dık seviyesinde oyun bulamıyorum
A.O.A Academy, University of problems, Treasure of nadia oyunlarını deneyebilirsiniz.B. A. Dık gibi kaliteli oyun önerir misiniz? Çizimler, hikayesi iyi olan. B. A. Dık seviyesinde oyun bulamıyorum
Linklerde bir sıkıntı yok. Farklı bir tarayıcıdan indirmeyi deneyiniz.apk dan ındırıyorum da 1.65 gb da kaldı devam etmıyor sorun mu var acaba bılgınız varmı ?
evetolmadığı için olabilir.
Teşekkürler.Ana oyun 2 sezonu da kapsıyor. Ara bölüm ise 8.bölümden sonraki bölüm oluyor. Yıl sonunda gelecek yeni sezon bölümünün ön hazırlık bölümü oluyor yani.
Rica ederim.Teşekkürler.
İngilizce konudan indirmiş olabilirsiniz. Bu konu üzerinden indirdiğinizden emin olun.oyun türkçe değil neyi yanlış yaptım
Malesef save dosyaları dili değiştirmez. Sadece oyundaki ilerleyişi değiştirir.türkçe save dosyası varsa atabilir misin tekrar 18 gb indirmek istemiyorum