Son Konular
Rica ederim.tamamdır saol
Normalde otomatik loopa girmesi gerekiyor. Sahne geldiğinde bir şeye basmazsanız loopa girer.animasyon sahnesini loopa nasıl alabilirim bir kere oynatılıyor sonra duruyor başka sahneye geçmedende animasyon ilerlemiyor
tekrar denedim ama olmuyorNormalde otomatik loopa girmesi gerekiyor. Sahne geldiğinde bir şeye basmazsanız loopa girer.
PC üzerinden mi oynuyorsunuz?tekrar denedim ama olmuyor
Konu üzerinde ki linklerden ANA OYUN olanı cihazınız neyse ona göre indirin.nasıl indireceğim yamayı yardımcı olur musunuz
F.i.l.f., man of the house, girl house oyunlarını deneyebilirsin.bu oyunda "my cute roommate ve milf city " tarzı oyuın mu o tarz oyunlar arıyorum?
man of the house, girl house indirdim yeni teşekkürler F.i.l.f i oynadım güzeldiF.i.l.f., man of the house, girl house oyunlarını deneyebilirsin.
Rica ederim iyi oyunlar.man of the house, girl house indirdim yeni teşekkürler F.i.l.f i oynadım güzeldi![]()
Evet ama ana oyun kayıtlarını ara bölüme (sezon öncesi bölüm) atman gerekiyorben 18 gb lığı oynadım bitirdim. anladığım kadarıyla şimdi sezon öncesi bölümü mü indireceğim? cevaplarsanız sevinirim.
Evet sezon öncesini indirip oynayacaksın. Kayıt dosyası kurulumu için konu üzerinde ki kayıt dosyası hakkında yazan yeri okuyabilirsin.ben 18 gb lığı oynadım bitirdim. anladığım kadarıyla şimdi sezon öncesi bölümü mü indireceğim? cevaplarsanız sevinirim.
Hangi karakterleri seviyorsanız ona göre ayarlayın.Arkadaşlar bu hile yerinde dik puanı ile şu anki yakınlık kısımlarını ne yapmamı önerirsiniz?
Eğer oyunu tek bir seferde bitirmek istiyorsanız hangi sahne geldiyse ona göre ayarlayabilirsiniz.Arkadaşlar bu hile yerinde dik puanı ile şu anki yakınlık kısımlarını ne yapmamı önerirsiniz?