Lunael
Yetkili
SAGA16 En sol tarafdaki sütun duvardan tırmanmayı dene. Eğer dron ile bakma görevi ise pencereleri kontrol et.
Son Konular
Tüm pencereleri kontrol edince girebilmen lazım.
Sezon 2 zaten türkçe bir şekilde mevcut. Toplamda 9 bölüm var, ilk 4 bölüm 1.sezon, diğer 4 bölüm 2.sezon olarak geçiyor. 9.bölüm ise 3.sezon öncesi bölümü olarak geçiyor.Season 2 gelir mi türkçesi ?
O zaman arkadaşın sorusunu düzeltip 3.sezon gelir mi ? türkçe ve belli bir çıkış tarihi var mı ?Sezon 2 zaten türkçe bir şekilde mevcut. Toplamda 9 bölüm var, ilk 4 bölüm 1.sezon, diğer 4 bölüm 2.sezon olarak geçiyor. 9.bölüm ise 3.sezon öncesi bölümü olarak geçiyor.
3.Sezonun ilk bölümü çıktığı zaman türkçesi de gelecek. Ner bir tarih yok ama tahmini olarak kasım aralık ayları diyebiliriz.O zaman arkadaşın sorusunu düzeltip 3.sezon gelir mi ? türkçe ve belli bir çıkış tarihi var mı ?
Ana oyun 2 sezonu da kapsıyor. Ara bölüm ise 8.bölümden sonraki bölüm oluyor. Yıl sonunda gelecek yeni sezon bölümünün ön hazırlık bölümü oluyor yani.Ana oyun tam olarak nedir? 1. sezon mu yoksa 2. sezon mu? Yoksa ikisi de mi? Ve sezon öncesi bölüm hangi sezonun öncesi bölüm?
İkisi ayrı olarak sunuldu. 1 ve 8.bölümler ana oyun olarak geçiyor onu ayrı olarak indirmelisiniz. İlk 8 bölümü bitirdikten sonra da sezon öncesi bölümünü indirebilirsiniz.3. Sezon öncesi kısım oyunun içinde yok nedenini bilen var mı?
IDM programını kullanarak cloud üzerinden hızlı ve sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz.yav arkadaş clouddan başkası indirtmiyor ki, 18gbtı nasıl indireceğiz torrent falan atsaydınız keşke?
Malesef torrente yükleme falan şansımız yok. IDM ile inmesini bekleyin başka bir yolu yok.18gb diyorum ben durdurup sonradan devam edemedikten sonra ne anladım?