Lunael
Yetkili
MrKj Konu üzerinde yer alan kayıt bölümleri hakkında kısmını okuyunuz.
Son Konular
Sadece yamanın olduğu bir link yok. Mega kotası sıfırlamak için VPN açabilir ya da modeminizi resetleyebilirsiniz. Ama oyunun boyutu yüksek olduğu için Cloud üzerinden indirmenizi tavsiye ederim.Mega 5 saat beklememi veya premium üye olmamı istiyor. Çözümü var mı? Veya sadece yamanın olduğu bir link var mı?
Exe dosyası, aoc uzantılı dosyayı başlatmaya yarıyor. İki dosyayı aynı yere çıkartıp, exe'yi başlatarak oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.Oyunu Cloud üzerinden indirdim, teşekkürler. Peki Ana Oyun'un Cloud'daki linkinde bulunan 3 mb'lik setup sadece çevirinin setup'ı mı?
Net bir tarih yok ama tahmini olarak yıl sonu gibi gelebilir.3. sezon ne zaman gelir admin kardeşim ?
Paket ayrıştırılması hatası genelde ya eksik indirmeye bağlıdır ya da yeterli depolama alanınız yoktur.Oyunu indirdim kurulum dosyasını açmaya çalışırken "paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu " hatası veriyor. Sorun nedir depolama alanı mi yetersiz acaba
Teşekkür ederim cihazı sıfırladım şimdi tekrar indiriyorumPaket ayrıştırılması hatası genelde ya eksik indirmeye bağlıdır ya da yeterli depolama alanınız yoktur.
Rica ederim.Teşekkür ederim cihazı sıfırladım şimdi tekrar indiriyorum
Tabletlere yüklemek sorun çıkartabiliyor. Birde google play üzerinden SAİ apk uygulamasını yükleyerek kurmayı deneyin.Ekli dosyayı görüntüle 11016
Lunael oyunun Android apk için olan 8 bölümlük dosyayı cloud üzerinden indirdim uygulama yüklenirken en sonda böyle bir şey çıkıyor ne yapmam lazım ya da neyi eksik yapmışım
Teşekkür ederim deniyorumTabletlere yüklemek sorun çıkartabiliyor. Birde google play üzerinden SAİ apk uygulamasını yükleyerek kurmayı deneyin.
Oyunda hile menüsü mevcut.İyi akşamlar oyun hileli mi yoksa normal mi?
Zenginlerin evine girmeyi mi diyorsun?şu eve girme görevini geçemiyorum (Apk)
AynenZenginlerin evine girmeyi mi diyorsun?