Lunael
Yetkili
Adultgame25 transfer dosyasını attığınıza emin misiniz? Ayrıca save dosyanız 2.sezon sonuna mı ait?Dediğini yaptım hocam dosyayı bulup içine attım ama yine gelmiyo inturlade kayıtlı dosyalar
Son Konular
Adultgame25 transfer dosyasını attığınıza emin misiniz? Ayrıca save dosyanız 2.sezon sonuna mı ait?Dediğini yaptım hocam dosyayı bulup içine attım ama yine gelmiyo inturlade kayıtlı dosyalar
Odaları tek tek gezip bulup konuşman lazım.Dıklerin evinde kahvaltı sahnesinden önce herkesle konuşmamı istiyor, lakin jamieyle konuşamıyorum sadece o kaldı ne yapmam gerekir
Bende hiçbir program kurulu değil redmi 9t kulanıyorum dosya yöneticisinde apklar sekmesine gelip kuruyorum üstüne tıklayıp sonra girip oynuyorum yaklasık 8 9 oyun indirdim burdan hepsi sıkıntısız çalısıyorUygulama yüklenmedi telefonda yer de var 13 GB ama yüklüyorum yükle çıkıyor tam bitecek uygulama yüklenmedi diyor
Bro jamie yemek yapmayı sevdiği için mutfakta olabilirSorunda o işte odalarda yok
Sezon öncesi bölümü geldi, ama geçmişte geçiyor.Yeni sürüm mü geldi? En son sage'in ailesi ile buluşuyorduk onun devamı var mı
Oyunu başlattığınzda aktarma bölümü boşsa kaydınız yok veya yanlış yerde demektir.Beyler dosyayı aktarıyorum yinede gözükmüyor nedeni nedir bilen yazabilirmi
Oyunlarımızda herhangi bir virüs yoktur, çeviri koruma sistemi olduğundan öyle algılıyor. Defenderı kapatıp kurmaya çalışın.oyunu açmaya çalıştığımda trojen virüs tehtidi aldım bu nedir kaynak olarak being a dik i gösteriyor ne yapmam lazım ?
En son sezon öncesi bölümü geldi. Onu oynamak için save dosyası ve transfer dosyası şart. Detaylı bilgi konuda spoiler kayıt dosyaları diye yazıyor. Onu okuyup gerekli dosyayı indirebilirsiniz.Yeni gelen güncelleme için hangi linki indirip nereye kurmam gerekiyor acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
RenPy dosyasını bulamaıyorumOyunu başlattığınzda aktarma bölümü boşsa kaydınız yok veya yanlış yerde demektir.
PC'de "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" dosyası "C:\AOC" içinde.
Android'de ise "Android\Data\RenPy\Persistent" içinde olmalı.
Android\Data içinde olması lazım. Data klasörünün içi gözükmüyorsa, Zarchiver programını kullanıp klasörün içini görebilirsiniz.RenPy dosyasını bulamaıyorum