Son Konular
Ne zaman açılacağına dair net bir tarih yok.drpinkcakenin acting lessons ve badik dışında oyunu varmı birde tahminen nezaman herkese acilir ara bolum
1-2 saat arası.Kaç saatlik bir güncelleme gelmiş ona göre alacağım xd
Being a DIK'in ara sürümünde önceki sürümden kayıt dosyası kullanmanız zorunlu oyuna başlamak için. Oyunu başlattığınzda aktarma bölümü boşsa kaydınız yok veya yanlış yerde demektir. PC'de "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" dosyası "%AppData%\Renpy\persistent" içinde. Android'de ise "Android\Data\beingadikinterlude.adultoyunceviri.com\files\save" içinde olmalı.3.bölümü indirdim ama kayıt yok diyor kayıtlarıda indirdim ama hala gözükmüyor
Ayni sorun bende de var. Ben oyunu sezon 2 finalinde yeni haliyle de kaydettim birkaç kere hemde. BeingADIKSeason2Transfer1366998845 dosyası oluşmadı hiçbir yerde. Cihazım Android bu arada.Being a DIK'in ara sürümünde önceki sürümden kayıt dosyası kullanmanız zorunlu oyuna başlamak için. Oyunu başlattığınzda aktarma bölümü boşsa kaydınız yok veya yanlış yerde demektir. PC'de "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" dosyası "%AppData%\Renpy\persistent" içinde. Android'de ise "Android\Data\beingadikinterlude.adultoyunceviri.com\files\save" içinde olmalı.
PC'de "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" dosyası "%AppData%\Renpy\persistent"Sezon öncesi ara bölümü indirdim ama herhangi bi işlem yapamıyorum. Kayıt dosyanızı da indirip ekledim ama genede olmuyor aktar kısmı boş gözüküyor ?
3.sezona hazırlık tarzında hikaye bazlı kısa bir sürüm.Sezon öncesi ne demek? Yani yeni bölümlermi geldi?
Ayni sorun bende de var. Ben oyunu sezon 2 finalinde yeni haliyle de kaydettim birkaç kere hemde. BeingADIKSeason2Transfer1366998845 dosyası oluşmadı hiçbir yerde. Cihazım Android bu arada.
Discord sunucumuza katılıp yardım isterseniz yazılımcımız geri dönüş sağlayacaktır.Android de indiriyorum yarıda kalıyor 1-8 Tüm bölümler olan dosyayı dosya yok yazıyor yarıda kaldı indirme dosyada hata mı var anlamadım ilgilenir misiniz