Son Konular
Karakterinin üniye başlamadan önce ki sevgilisiyle olanları anlatıyor kız sörf için gidiyor en son geri dönüyor normal sürümde babası kapıyı açtığında o kızı görüyor ve seni arıyor geri geldiğini söylüyor yeni numaranı vermesini söylüyorsun kıza sonra kapıya sage dayanıyor kapıyı aç diye orda bitiyorAra bölümü oynayan yorumlayabilirmi?
Anladım teşekkürler.Karakterinin üniye başlamadan önce ki sevgilisiyle olanları anlatıyor kız sörf için gidiyor en son geri dönüyor normal sürümde babası kapıyı açtığında o kızı görüyor ve seni arıyor geri geldiğini söylüyor yeni numaranı vermesini söylüyorsun kıza sonra kapıya sage dayanıyor kapıyı aç diye orda bitiyor
Yeniden indirmeniz gerekiyor.Bişey merak ediyorum, yeni bölüm çıktığı zaman eski oyunu silip yenisini yüklemem mi gerekiyor? Yoksa silmeden devam ediyo mu?
Ücretsiz olacak fakat herkese açılacağı tarih belli değil.peki bu ara bölüm ücretsiz olucakmı olursa ne zaman olur belli bir tarih varmı
Heisenberg19 Cihazın çok eski böyle sorun yaşaman normal biz bir şey yapamayız maalesef
Heisenberg19 Cihazın çok eski böyle sorun yaşaman normal biz bir şey yapamayız maalesef.
Demekki yeni telefon almanın zamanı geldi![]()
En son yayınlanan ara bölümle birlikte 9 bölüm oldu.Being A DIK toplam 8 bölüm mü?
Çalışabilir veya çalışmayabilir kesin bir şey söylemek zor olur denemekte fayda var.Ben 0.8.0 sürümünde oynamistim ama Interlude bölümünde save file calisir mi? Yoksa illa ki 0.8.2'yi mi oynamam gerekiyor![]()
rak ediyorum, yeni bölüm çıktığı zaman es
Merhabalar. 2.sezon kayıt dosyası elinizde mevcut mu? Mevcut ise paylaşabilir misiniz?bendede hata veriyordu 2. sezonun sonunu tekrar oynayıp kayıt aldım düzeldi