Son Konular
ben indirdim kurdum giriş ekranında şifre ve kullanıcı adi kısmında buga girdi ve o ekranda kalıp oyundaki alt yazılar falan cıktı nasıl duzelir baskan butumedi Bizim oyunumuzda evet.
Sorunu tam olarak anlamadım ama oyunu görev yöneticisinden kapatın ve kullanıcı adınızı şifrenizi girdikten sonra biraz bekleyin. Oyunun açılması biraz zaman alabiliyor.ben indirdim kurdum giriş ekranında şifre ve kullanıcı adi kısmında buga girdi ve o ekranda kalıp oyundaki alt yazılar falan cıktı nasıl duzelir baskan bu
Bu sezonda nasıl oluyor ben neden beceremedimSonunda Jill'e kaydım, kendim kaymış gibi mutlu oldumYalnız bakire değilmiş bu bir miktar ince ruhuma dokundu, yine yaktık bir sigara daha.
Yakınlığınızın "Tavuk" olması gerekiyor.Bu sezonda nasıl oluyor ben neden beceremedimne yapmak gerekiyor anlatta bende bi deneyim
![]()
Bir bilgimiz yok 4 Mart'ta yapımcı oyunu çıkardığı zaman göreceğiz.Bu Zoey bölümleri hakkında bilgi var mı ? Ne olacak tam olarak ? 4 Mart'ta çıkıyormuş.
Kibar olman gerekiyor, DIK seçeneklerinin hepsinden kaçının saygılı olun ve kimseyi dikizlemeyin.Bu sezonda nasıl oluyor ben neden beceremedimne yapmak gerekiyor anlatta bende bi deneyim
![]()
En az 15-20 gb yer kalmalı.androidde tam halini indirdim 8 gb boş yer olmasına rağmen uygulama yüklenemedi hatası veriyor çözümünü bilen var mı ?
Ara bir bölüm 4 Mart'ta çıkacak. 2-3 gün içerisinde çevrilip yayınlanır.şimdi bitirdim ve mükemmeldi özellikle bella sonu peki yeni sürüm ne zaman çıkacak bi bilgi var mı ?
Açılışta hiçbir şeye tıklamadan biraz beklemek gerekiyor. Açılması zaman alabiliyor.Oyunu bugün indirdim görev yöneticisinde çalışıyor görünüyor ama ekrana bir şey gelmiyor ve bir zaman sonra kapanıyor hata vermeden lütfen yardım.
ara bölüm nasıl oluyor kısa bir bölüm mü yoksa normal 09 mu yayınlanacak boyutu nasıl yaniAra bir bölüm 4 Mart'ta çıkacak. 2-3 gün içerisinde çevrilip yayınlanır.
Kısa bir bölüm olacak yarım saatlik bir oynanış süresi olur diye düşünuyorum.ara bölüm nasıl oluyor kısa bir bölüm mü yoksa normal 09 mu yayınlanacak boyutu nasıl yani
ara bölüm nasıl oluyor kısa bir bölüm mü yoksa normal 09 mu yayınlanacak boyutu nasıl yani
Merhaba, Aslında amaç kayıt dosyalarını taşıyabilme olasılığını test etmek için çıkarılıyor. Bunu bizler de test edeceğiz elbette, o kadar oynadıktan sonra kayıt dosyaları iş görmezse kötü olur. Özellikle mod kullanıcıları için tüm seçimler aktif olarak ilerlediğimizden her kadın karakterin sonunu aynı anda görmemizi sağlayacaktır.Kısa bir bölüm olacak yarım saatlik bir oynanış süresi olur diye düşünuyorum.
Yapımcı yayınladı şuan çevriliyor en kısa sürede çıkacaktır.dostum sezon arası çıktımı?