Son Konular
acting lessons, become a rockstarBeing a DIK tadında güzel hikayeli oyunlar önerebilir misiniz?
1. Ortalama 16-20 GB arası boş alan gerekiyor.
2. Split APK Installer veya diğer alternatif APK yükleyicilerini deneyin.
3. Cihazınız eski diye hata verebilir.
4. Yetersiz ram miktarından dolayı hata verebilir.
Android özel.son 2 bölüm sürümü pc için geçerli mi yoksa sadece android mi?
Oyunu kurmak için 15-20 GB boş alanınız olması gerekiyor.Mobilden oynuyorum 8gb a yakın boş yerim var ama yine de indiremedim (diğer alternatifleri denerim teşekkür ederim
Ara bölüm tarzında bir sürüm geldi. Şuanda Türkçe'ye çevriliyor en kısa sürede çıkacaktır.güncelleme mi geldi oyuna ?
Exe dosyasını indirip çalıştıracaksınız. Kurulum otomatik yapılıyor.oyunu ilk defa pc'ye indirdim. clouddan indirdiğim dosyayı nasıl kurabilirim?
yeniledikten sonra da turbonet hatası verdiexe dosyasını indirdim açıp çalıştırdım ama oyun açılmadı ne yapmam lazım
erken erişim mi olucak yoksa direk oynıyabilicez miAra bölüm tarzında bir sürüm geldi. Şuanda Türkçe'ye çevriliyor en kısa sürede çıkacaktır.
Oyunun hikayesiyle bağlantılı ama bir önceki bölümünün devamı değil. Biraz geçmişe götürüyor, yani hikayesi için önemli bir sürüm.Bu bölüm ekstra mı yoksa ana hikayesi devam ediyormu
Merhabalar oyunun 7. ve 8. bölümlerini3. indirişim sürekli uygulama yüklenmedi hatası alıyorum.Cihazınızda yeterli alan olmadığı için böyle bir hata alıyorsunuz. Yaklaşık 10 GB alan yeterli olucaktır.
Bro telefonunda yeterli alan bir kere yok ki diyelim oyun yüklendi oyundan tam performans alamazsın cihazın eski, ama oynamak istiyorum dersen 20 gb yer açman lazımMerhabalar oyunun 7. ve 8. bölümlerini3. indirişim sürekli uygulama yüklenmedi hatası alıyorum.
Boş alanım 14.9 GB
Telefonum S7 EDGE
Android Sürümüm 8.0.0
Bu durumda ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
Yeni telefon veya daha fazla alan mı gerekli?