S
shadowsc
Kayıtlı Üye
ben bir bölümde kaldım. baş karakter ve sürekli yarı cıplak biri var.baş karakterin kankası. onunla başlarına bere takıp eve girmeye çalışıyorlar. ama nereden eve gireceğimi bulamadım. yardımcı olacak var mı?
Son Konular
Kankası dediğin derek olmalı. Evin sol tarafında tırmanıcak yer var ordan sonrasını halledebilirsin.ben bir bölümde kaldım. baş karakter ve sürekli yarı cıplak biri var.baş karakterin kankası. onunla başlarına bere takıp eve girmeye çalışıyorlar. ama nereden eve gireceğimi bulamadım. yardımcı olacak var mı?
Cihazınızda yeterli alan olmadığı için böyle bir hata alıyorsunuz. Yaklaşık 10 GB alan yeterli olucaktır.7 ve 8. Bölümü indirip apkyı açtığım anda uygulama yüklenmedi hatası veriyor sadece bende mi böyle arkadaşlar( ilk 6 bölüm cidden çok iyi )
1. Ortalama 16-20 GB arası boş alan gerekiyor.Paket ayrıştırılmasında sorun oluştu diyor 2. Indirişim hep aynı hatayı alıyorum çözümünü bilen?
Sahneyi geriye alıp hile menüsünden kendini dik yap olması lazımBeing a dik'te resimdeki sahnedeki seçenek aktif olmuyor. Quinn'in partideki teklifini kabul ettim ve Riona'yla üçlü yaptım. Bunlara rağmen aktif olmadı. Ayrıca oyunda büyük dik'im. Bu hata bir bende mi var ?
Tüm kombinasyonları denedim hem dikim hem üçlü yaptım hem Quinn'in teklifini kabul ettim. Hiçbir türlü olmuyor. Bugün baştan başlamayı deneyeceğim belki o işe yarar.Sahneyi geriye alıp hile menüsünden kendini dik yap olması lazım
Yeterli alanınız olmadığından dolayı bu hatayla karşılaşıyorsunuz. Ekstradan yer açmanız gerekli.Merhabalar being a dık oyununun 7. Ve 8. Android özel bölümlerini telefonuma indirdim ve kurmak istedim fakat apkyi kurduğum sırada uygulama yuklenmiyor hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Telefon modelim s7 edge
Cloud üzerinden indirdiniz galiba ve sadece .aoc dosyasını indirdiniz. Aynı linkteki exe dosyasını indirip .aoc dosyası ile aynı klasöre çıkartın ve oyunu açınız.merhaba sitede yeniyim
dosyayı indirdim fakat aoc olarak inmiş bunu nasıl kurabilirim?
Nerden indirdiğiniz hakkında bir fikrim yok bizim sitemizden oyunu 1 kere indirip 2 sezona da erişebiliyorsunuz.aga 1. sezonu bitirdim 2. sezon dowland diyorum oyunu indirdigim ana site skidrow birtürlü dlcyle nasıl yapcagımı anlamadim yardım edebilirmisiniz
oyun içersinde sezon 2ye oto geciyormuNerden indirdiğiniz hakkında bir fikrim yok bizim sitemizden oyunu 1 kere indirip 2 sezona da erişebiliyorsunuz.