Sage'in hakkını yememek lazım. Özellikle kütüphane bölümünde, bizi Bella sanıp baktığında ulan güzel kız aslında demedim değil. Küçük bir ara sonrası Jill'e döndük tabi. hahahBella var orada Sage var Jill'de kim? şımarık zengin züppe![]()
![]()
![]()
Son Konular
Sage'in hakkını yememek lazım. Özellikle kütüphane bölümünde, bizi Bella sanıp baktığında ulan güzel kız aslında demedim değil. Küçük bir ara sonrası Jill'e döndük tabi. hahahBella var orada Sage var Jill'de kim? şımarık zengin züppe![]()
![]()
![]()
Yakın bir zamanda güncelleneceğini düşünüyorum. Bu güncelleme, ara bölüm güncellemesi olacağından ötürü en az 1 saat sürecektir.Oyunu yeni sürümü ne zaman gelir acaba?
Bildiğiniz sevdiğiniz badik bir şey yazmaya gerek bile yok
Ayrı olarak Türkçe yama dosyası paylaşmıyoruz. Oyunu Türkçe oynamak için sitemizden yeniden indirmeniz gerekiyor.turkce yama dosyası yokmu hocam lazım torrent indirdim bidaha indirmek istemıyorum
Ram yetmezliği veya düşük depolama alanın olduğundan dolayı sorun kaynaklanıyor.oyunu bilgisayarda indirip bitirdim sonra doyamadım ve mobile'de indirdim fakat oyun mobilde çok kasıyor hatta çöküyor ve animasyonlar sırasında oyun kasım kasım kasılıyor bu durumda ne yapmam lazım A.O.A Academy'i mobilde oynarken böyle bir sıkıntı yaşamamıştım
eyw hocam linkler sıkıntısızdır demi bide zahmet olmazsa paylaşabilirmisin.Ayrı olarak Türkçe yama dosyası paylaşmıyoruz. Oyunu Türkçe oynamak için sitemizden yeniden indirmeniz gerekiyor.
Linklerde bir sorun yok, linkler konunun ilk sayfasında bulunuyoreyw hocam linkler sıkıntısızdır demi bide zahmet olmazsa paylaşabilirmisin.
sizin indirdiğiniz mobil için diye biliyorumSadece son 2 bölümü indirdim. Bu şekilde çalıştıramıyor muyum? Açılmıyor. Bu uygulama bilgisayarınızda çalıştırılamıyor uyarısı alıyorum
teşekkürler kontrol edeceğimsizin indirdiğiniz mobil için diye biliyorum![]()
Son 2 bölüm sadece Android kullanıcılarına özeldir. PC'den oynayamazsınız.bir türlü son 2 bölümü kuramadım yanlış şeyi mi indiriyorum anlamadım
telefonumda 3 gb ram var ve telefonu yeni resetlediğim içinde yeterince depolama alanım var belki 3 gb olmasından dolayı çökmüştür bilmiyorum malesefRam yetmezliği veya düşük depolama alanın olduğundan dolayı sorun kaynaklanıyor.
bilgisayarıma indirdiğim dosyayı telefona aktararak yapabilir miyim?Son 2 bölüm sadece Android kullanıcılarına özeldir. PC'den oynayamazsınız.