S
Silinen üye 28892
G23 PCde ayırmayı düşünmüyoruz. Zaten yapımcı 3.sezonu diğerlerinden ayıracak.
Son Konular
Yeterli alanınız olmadığından dolayı kaynaklanıyor. Yaklaşık olarak 20GB boş yeriniz olursa oyun kurulumu yapıcaktır. Eğer o kadar fazla yeriniz yoksa düşük sürümlü boyutları indirebilirsiniz.Yüklerken paket ayrıştırma sorunu veriyor android de
Biz kullanıcılarımıza, çamurdan ibaret olan görüntüler oynattırmıyoruz. Her bir şeyin hakkını vermek gerekir. Bizim oyunlarımız kaliteli olduğu için boyutu yüksek oluyor.Başka bir sitede 7.bölüme kadar 1.7 gb burda niye bu kadar büyük .?
Biz kullanıcılarımıza, çamurdan ibaret olan görüntüler oynattırmıyoruz. Her bir şeyin hakkını vermek gerekir. Bizim oyunlarımız kaliteli olduğu için boyutu yüksek oluyor.
Birşey daha var hile menüsü mevcutmu acaba dosya içinde mobil içinBen görüntüler kötü falan demek istemedim. Sadece daha fazla bölüm mü mevcut onu merak ettim
Evet hile menüsü mevcut ve 1.bölümden 8.bölüme kadarki sürüm bulunuyor.5 y
Birşey daha var hile menüsü mevcutmu acaba dosya içinde mobil için
Hayır henüz yok, ara bölüm yayınlanacak.3. Sezon için bir tarih varmı?
Link kısaltmasını geçmek için:link kısaltmıssın indirmeye gitmiyor düzeltirmisin
Evet çoktan düzeltilmişti.Oyunun animasyonları sıkıntılıydı, düzeltildi mi ?
Cloud indirme bağlantısına tıkladığında, sağ üstteki mavi butona basıp Zip arşivi olarak indirip, içindeki dosyaları masaüstüne çıkarın.oyunu megadan boyut sebebi ile indiremedim clouddan denedim indirdim fakat açamıyorum uygun program yok nasıl halledebilirm.
Rica ederim, iyi oyunlar. Lakin ne olur ne olmaz diye antivirüs programını devredışı bırak belki virüs olarak algılayabilir. Sonrasında açarsın tekrar.teşekkür ederim bi 20 daha indirip keyfime bakabilirim :d