Z
Zcarbon002
Kayıtlı Üye
Hahaha valla çok aradım ya şans eseri denk geldi neyse sağlık olsun bidahakine sorarım artıkJill ile ilgili bir şarkı desen ben söylerdimShazamda yok ben tek tek telefon uygulamasından denedimde buldum
![]()

Son Konular
Hahaha valla çok aradım ya şans eseri denk geldi neyse sağlık olsun bidahakine sorarım artıkJill ile ilgili bir şarkı desen ben söylerdimShazamda yok ben tek tek telefon uygulamasından denedimde buldum
![]()
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.3.7 gb lık şeyi indirdim telefona ama oyuna girmeden oyundan atıyor sorun nedir acaba
teşekkürler, oyunu silmiştim ama yine yükliyim :d inşallah açılırData/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.
Eğer yine sıkıntı çıkarırsa son 2 bölümün olduğu düşük boyutlu versiyonunu indirin.teşekkürler, oyunu silmiştim ama yine yükliyim :d inşallah açılır
tamamdır sağolunEğer yine sıkıntı çıkarırsa son 2 bölümün olduğu düşük boyutlu versiyonunu indirin.
TabiHahaha valla çok aradım ya şans eseri denk geldi neyse sağlık olsun bidahakine sorarım artık![]()
şimdi anladım ama başka sitelerde 4.4 iken neden burda 18 gb olduğunu merak ediyorum ?arkadaşlar ilk 6 bölmü indirip sonrasında son iki bölmü indirince 4 gb oluyor ama direk indirmeye kalktığımda 18.46 gb diyor arasında bi fark mı var yoksa 18 gb lı olanın içinde farklı birşey dahamı var anlamadım yardımcı olabilir misiniz (pc sürümü için konuşuyorum)
18 GB dediğiniz, hiçbir halite kaybı olmadan 1080p renderların olduğu bir bilgisayar sürümüdür. Bu yüzdende boyutu artmaktadır.şimdi anladım ama başka sitelerde 4.4 iken neden burda 18 gb olduğunu merak ediyorum ?
Maalesef öyle bir seçenek bulunmuyor. Türkçe oynamak için oyunu Türkçe konudan indirmeniz gerekiyor.oyunu indirdikten sonra henhangi birşey yapacaz mı direk türkçe olarak mı açılıyor bende oyun hazır var ingilizce sadece yama varmı dilini türkçe yapacak
Aylinkte genel bir sıkıntı var, yarım saat sonra tekrar girmeyi deneyin.linkler çalışmıyor bi el atar mısınız
Aylinkte bir sorun vardı, düzeldi.şuan hiçbir linkten indirme yapamıyorum? bir kaç oyundada denedim ama indirme yeri açılmıyor. resimde gönderdigim gibi oluyor. sorun nedir?
Biz oyunun tam sürümünü yayınlıyoruz. Yani, compressed sürüm değil. Böyle, renderlar daha kaliteli oluyor. Diğer türlü yapıldığında çamurdan farksız.Bu oyun bursa nerdeyse 4 GB ama diğer sitede indirip oynadım tüm bölümleri vardı kat kat düşük indirme boyutu vardı neden böyle ? Farklı şeyler mi var anlamadım