tstemy
Çevirmen
Şarkıyı buldum hocam linki aşağıda:Aynen çok güzel bı sarki bilen varsa yazsın
Son Konular
Şarkıyı buldum hocam linki aşağıda:Aynen çok güzel bı sarki bilen varsa yazsın
Yüksek ihtimal Cloud üzerinden sadece .aoc dosyasını indirdiniz, aynı linkten exe dosyasınıda indirip tek bir klasörün içine koyup oyunu açabilirsiniz.arkadaşlar inen dosya aoc. uzantısıyla iniyor ne ile açılacak bu dosya , kurulum için yardımcı olur musunuz? yapamadım bir türlü..
Oyunun v0.8.2 sürümünü indirdiyseniz 8.Bölümüne geçicektir. Evet sadece 7 ve 8. bölümler 2GB fakat Android özel sürüm bunlar PC'de oynayamazsınız.beyler 7. sürüm bitiyo devam etmiyo oyun 8 e geçmiyor bide 7 ve 8 sadece 2 gb mi
Görev yöneticisinden .turbo adlı uygulamaları veya oyunun adıyla açık uygulama varsa kapatın. Tekrar yönetici olarak çalıştırın açılması 1-2 dk sürebilir.ben oyuna tıklayınca ekrana hiçbir şey gelmiyor, sebebi nedir acaba bilen var mı ? görev yöneticisinden baktıgım da arka plan da being a dik çalışıyor gözüküyor.
Son 2 bölüm olan linkler sadece apkya özel. Pc için tüm sürümü indirmelisiniz.arkadaşlar oynamadığım sadece son 2 bölüm var ona özel paketi indiriyorum ama dosyayı paint ile açıyor bunun çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz?
Buraya Tıklayarak nasıl geçebileceğinize dair videoya bakabilirsiniz.indirme butonunda sürekli reklam cıkıyor nasıl indiricez bi yardım
Evet hile hepsinde mevcut ama önceki bölümlerin sahnelerini galeriden görüntüleyebilirsiniz.Hocam son 2 bölümü indiriyorum ama önceki bölümlerin sahneleri de açık olacak mı? Hile olacak mı yani
Evet tüm linklerde 8.bölüm mevcut.bu linkte 8. episode var mı acaba?
Parmağını yukarı kaydır gelecektir.Oynarken aşagı daki geri hkaydet butonu ve hile menüsü kayboluyor bazen bunun sorunu nedir yada nasıl düzeltirim yardımcı olun ltfn
Deniyorum olmuyor.Parmağını yukarı kaydır gelecektir.
Dostum zahmet etmişsin eline sağlık ama benim bahsettiğim şarkı buydu :Şarkıyı buldum hocam linki aşağıda:
Jill ile ilgili bir şarkı desen ben söylerdimDostum zahmet etmişsin eline sağlık ama benim bahsettiğim şarkı buydu :Kaç kere shazamla denedim ama bulamadım, uzun uğraşlar sonucu bı şekilde keşfettim![]()