MRainb0w
Yetkili
Anti-virüs programlarınızı kapatıp tekrardan deneyiniz.Oyuna tıklıyorum fakat oyun açılmıyor. Herhangi bir hata da almıyorum, oyun açılmıyor sadece nedeni ne olabilir?
Son Konular
Anti-virüs programlarınızı kapatıp tekrardan deneyiniz.Oyuna tıklıyorum fakat oyun açılmıyor. Herhangi bir hata da almıyorum, oyun açılmıyor sadece nedeni ne olabilir?
Hangi linkleri denediniz?İndirme linkleri çalışmıyor hepsini denedim sayfa bulunamadı hatası alıyorum.
Tekrardan indirmeniz gerekmekte.072 sürümü oynadım da güncelleme yapmak için tekrar 18 gblık dosyamı indirmem gerek yoksa başka dosya var mı
Telefon için indirdiyseniz tabii ki.APK çıkacaktır, eğer bilgisayardan indirmek istiyorsanız İşletim sisteminize göre Windows veya Mac'i seçiniz.7VE 8. BOLUMU INDIRDIM AMA APK DOSYASI YAZIYOR NASIL AÇICAM OYUNU
Yok, çalışmıyor denedim.Anti-virüs programlarınızı kapatıp tekrardan deneyiniz.
Cihazınızla ilgili problem olabilir. Anti-virüs programlarınız kapalı ise oyuna giriş yapabilmeniz lazım.Yok, çalışmıyor denedim.
Oyunu açarken dosyalara baktım, cmd.exe dosyası bir anda kapanıyor oyun yüklenmeden. Bu sorundan dolayı olabilir mi sence?Cihazınızla ilgili problem olabilir. Anti-virüs programlarınız kapalı ise oyuna giriş yapabilmeniz lazım.
Maalesef bir fikrim yok. Discord sunucumuzda #hatalar kanalına bildirirseniz yazılımcımız geri dönüş yapacaktır.Oyunu açarken dosyalara baktım, cmd.exe dosyası bir anda kapanıyor oyun yüklenmeden. Bu sorundan dolayı olabilir mi sence?
Peki, teşekkür ederim.Maalesef bir fikrim yok. Discord sunucumuzda #hatalar kanalına bildirirseniz yazılımcımız geri dönüş yapacaktır.
Rica ederim.Peki, teşekkür ederim.
Jill için tavuk veya nötr olmalısınOyunun sonlarında kız arkadaşlardan birini seçmemiz gerekiyo ve seçeneklerde jill olmuyo sebebi ne acaba onunla devam etmek için ne yapmamız lazım
Yapabilirsin.Badik 8.bölüm ilk çıktığında indirmiştim ve kız arkadaş seçiminde seçim yapamamıştım. mobilden kaynaklı bir hataymış sanırım. Şimdi indirsem seçim yapabilir miyim?
Kurulum yok direk indirilen dosya ile oyuna giriş yapıyorsun.arkadaşlar inen dosya aoc. uzantısıyla iniyor ne ile açılacak bu dosya , kurulum için yardımcı olur musunuz? yapamadım bir türlü..
Tarih belli değil. Bölümden önce arasahne gelicek tahminen 10-15dklık bir oynanma süresi olur.yeni bölüm nezaman gelicek