Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Agalar Jade ile herhangi bir etkileşimde bulunmadım ve herhangi bir sahne açılmadı fakat ep8'in son sahnesinde yine de ana karakter panik oldu. Savede bir yanlışlık mı olmuş oluyor yoksa olması gereken sahne o mu?
Olması gereken o

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
M

Massa

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar oyunu indiriyorum,yeniden başlıyor?nasıl yapa bilirim bitdiği yerden başlamam için?

I

ismimikabulet

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Pc için indirmiştim 0.8.2 sürümü oyunu oynarken saniyelik görev çubuğu çıkıp kayboluyor. Oynamaya devam ettğimde ise bu olaya devam edip en sonunda çöküyor. Nasıl çözerim?

L

Lwcris

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
25 aralıkta indirdim aşağıdaki ileri geri kaydet kısımları çıkmıyor. Android

Skill

Skill

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
8. Bölüm yurt partisinde sigare içen iki kişinin odasında yerde prezervatif var diyor ve su balonlarına bul diyor ama tüm odalara her yere herşeye bakıp tıkladım bulamadım bilen var mı

S

sadad

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yeni sezonun ne zaman çıkacağı belli mi ya da bir tahmininiz var mı?

Üst Alt