Phyrosca
Kayıtlı Üye
Yakınlığının "Massive DIK" olması gerekiyortüm kombinasyonları denedim ama Heather ile oynaşamıyorum... bunu başaran varmı ?
Son Konular
Yakınlığının "Massive DIK" olması gerekiyortüm kombinasyonları denedim ama Heather ile oynaşamıyorum... bunu başaran varmı ?
Discord Sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız odasında 8.bölüm başlangıcı için sağlık save dosyası bulunuyorBu oyunu 7. bölüme kadar oynamıştım. Sonrasında silmiştim. Baştan başlamak istemiyorum. Satın alsam nasıl 8. bölümden başlayacağım?
Teşekkürler.Peki son 2 sezon diye indirme linkleri verilen bölümler 7-8 sezonlar mı?Discord Sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız odasında 8.bölüm başlangıcı için sağlık save dosyası bulunuyor
Herhangi bir tarih yok.Betadan ne zaman çıkıyor tarih varmı?
erişimci gözüküyorsun attılar mı la cidden vay be.biri abilik yapsın laaağnhediye atın bi el takılak
![]()
Küçük boyutlu apk yapılması için sadece son 2 bölüm yani 7 ve 8. bölümleri içeriyor.Teşekkürler.Peki son 2 sezon diye indirme linkleri verilen bölümler 7-8 sezonlar mı?
Bizi de görsene yaBella bebeğim için aldım
tüm kombinasyonları denedim ama Heather ile oynaşamıyorum... bunu başaran varmı
Ben massive dik olmama rağmen böyle bi sahne göremedim heather ile de aram iyiydi nerede bu sahne ?Yakınlığının "Massive DIK" olması gerekiyor
Merhaba, Oyunda öyle bir sahne yok zaten, arkadaşın kast ettiği aslında samimi bir sohbetten ibarettir. ''DIK'' yolunda ''Heather'' artık daha samimi ve güven ortamı oluşuyor. ''Heather'' erkek arkadaşı olan ''Tommy'' sürekli kızı ihmal ediyor. İkinci sezon da bir ihtimal ''Tommy'' düzelmezse eğer ''Heather'' ve baş karakter daha da yakınlaşacaktır.Ben massive dik olmama rağmen böyle bi sahne göremedim heather ile de aram iyiydi nerede bu sahne ?
Tamamdır anladımMerhaba, Oyunda öyle bir sahne yok zaten, arkadaşın kast ettiği aslında samimi bir sohbetten ibarettir. ''DIK'' yolunda ''Heather'' artık daha samimi ve güven ortamı oluşuyor. ''Heather'' erkek arkadaşı olan ''Tommy'' sürekli kızı ihmal ediyor. İkinci sezon da bir ihtimal ''Tommy'' düzelmezse eğer ''Heather'' ve baş karakter daha da yakınlaşacaktır.![]()
Su balonu görevi galiba yapamadım, lütfen yardımPartide sigara içenlerin orda prezervatif var diyor ama göremiyorum yardımcı olur musunuz
Bro su balonu görevini nasıl yaptınagaa niye ya keşke seçilseydi seçemedim niye seçemedim diye 2 saat düşündüm