Son Konular
Net bir tarih yok.Herkesin erişimine ne zaman çıkar![]()
Evet, hileli.Bu hileli versiyonu mu?
O kanaldaki attığım dosyaları, %appdata% windows aramada aratın. Renpy klasöründe ki BeingADIK klasörüne atın. Sonra oyuna girdiğinizde, 8.sayfada olacaktır.Discord adresindeki kayıt dosyaları çalışmıyor !!!! Renpy dosyasında being a dik klasörüne atıyorum fakat oyuna girdiğimde saveler gözükmüyor ve yeni oyuna başladığımda oyunu kaydedemiyorum hata veriyorlütfen yardımcı olur musunuz ????
Internet Download Manager uygulaması ile en yüksek hızda indirebilirsin.boyutu çok yüksek ya çok yavaş iniyor bir de sıkıştırılmış falan olmuyor mu?
Hileden kaynaklı bir problem. Hileyi ve oyunu güncelleyeceğiz o zaman tekrarı çalıştarabilirsiniz.galeri isabella 8.bölüm ilk tekrarı çalışmıyor
Oynayış hızınıza ve gittiğiniz rotalara göre oynanış süresi değişmektedir.Bu bölüm kaç saat sürüyor ?
Sigara içen öğrencinin bulunduğu odaya git yerde olan pembe şeye tıkla.Arkadaşlar partideki balonları bulamadım yardımcı olursanız sevinirim ...
Eğer yakınlığın dik ise olmuyor.Jill i neden seçmiyoruz sonda
Kadın başrol oyunlar:Beyler kadın yönettiğimiz oyunları veya ana karakterin kadın olduğu tüm oyunları yazar mısınız ?
Nötr veya tavuk olunca seçiliyor.agaa niye ya keşke seçilseydi seçemedim niye seçemedim diye 2 saat düşündüm