Bitariel
Kayıtlı Üye
ne zaman çıkar betadan reishasann89 Spoiler içeren görsel atmak veya yorum yapmak, oyun betadan çıkana kadar yasak.
Son Konular
ne zaman çıkar betadan reishasann89 Spoiler içeren görsel atmak veya yorum yapmak, oyun betadan çıkana kadar yasak.
Tahmini 1 - 1,5 Ay sonra herkesin erişimine açılır.ne zaman çıkar betadan reis
Net bir tarih yok.Ne zaman herkese açık erişim olur ?
Parmağını yukarı kaydır.Mobilde hızlı menü gözükmüyor nasıl yapabilirim?
PC mi APK mı?Discord adresindeki kayıt dosyaları çalışmıyor !!!! Renpy dosyasında being a dik klasörüne atıyorum fakat oyuna girdiğimde saveler gözükmüyor ve yeni oyuna başladığımda oyunu kaydedemiyorum hata veriyorlütfen yardımcı olur musunuz ????
PcPC mi APK mı?
Şu an oyunu siliyorum renplydaki being a dik dosyasını da siliyorum tekrar yükleyip deneyeceğim
Kayıt alırken hata alıyorsan, Windows kullanıcı adında Türkçe karakter içeriyor demektir. Bunu biz düzelttik, oyunu tekrar indirirsen böyle bir hata ile karşılaşmazsın. Ya da tekrar indirmek istemezsen, Windows'da yeni kullanıcı oluştur ve kullanıcı adında Türkçe karakter kullanma.
Oyunu sildim tekrar indirip deneyeceğim umarım olur sonucunu yazarım buraya teşekkür ederimKayıt alırken hata alıyorsan, Windows kullanıcı adında Türkçe karakter içeriyor demektir. Bunu biz düzelttik, oyunu tekrar indirirsen böyle bir hata ile karşılaşmazsın. Ya da tekrar indirmek istemezsen, Windows'da yeni kullanıcı oluştur ve kullanıcı adında Türkçe karakter kullanma.
Tüm linkler sağlam.indirilmiyor neden sildiniz