Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.12.0 (3.Sezon - 4. Bölüm)
G

Goko31

Kredi
1₺
AOC Puanı
0
Discord adresindeki kayıt dosyaları çalışmıyor !!!! Renpy dosyasında being a dik klasörüne atıyorum fakat oyuna girdiğimde saveler gözükmüyor ve yeni oyuna başladığımda oyunu kaydedemiyorum hata veriyor :( lütfen yardımcı olur musunuz ????

Mackenzie

Mackenzie

Kredi
24₺
AOC Puanı
103
Discord adresindeki kayıt dosyaları çalışmıyor !!!! Renpy dosyasında being a dik klasörüne atıyorum fakat oyuna girdiğimde saveler gözükmüyor ve yeni oyuna başladığımda oyunu kaydedemiyorum hata veriyor :( lütfen yardımcı olur musunuz ????
PC mi APK mı?

Mackenzie

Mackenzie

Kredi
24₺
AOC Puanı
103
Kayıt alırken hata alıyorsan, Windows kullanıcı adında Türkçe karakter içeriyor demektir. Bunu biz düzelttik, oyunu tekrar indirirsen böyle bir hata ile karşılaşmazsın. Ya da tekrar indirmek istemezsen, Windows'da yeni kullanıcı oluştur ve kullanıcı adında Türkçe karakter kullanma.

G

Goko31

Kredi
1₺
AOC Puanı
0
Kayıt alırken hata alıyorsan, Windows kullanıcı adında Türkçe karakter içeriyor demektir. Bunu biz düzelttik, oyunu tekrar indirirsen böyle bir hata ile karşılaşmazsın. Ya da tekrar indirmek istemezsen, Windows'da yeni kullanıcı oluştur ve kullanıcı adında Türkçe karakter kullanma.
Oyunu sildim tekrar indirip deneyeceğim umarım olur sonucunu yazarım buraya teşekkür ederim

Üst Alt