Mackenzie
Yönetici
O kısımları ben de bilmiyorum, Discord'da sor istersen.AOC klasörünün altındaki BeingaDIK klasörünün altına atıyorum. Burası değilmiydi değiştimi
Son Konular
O kısımları ben de bilmiyorum, Discord'da sor istersen.AOC klasörünün altındaki BeingaDIK klasörünün altına atıyorum. Burası değilmiydi değiştimi
7.sezondan sonrasını nasıl oynarım 7den başlıcam bi kayıt dosyası var mı?
Oyun Çeviri | Ödeme Sistemi bu siteye forum mailini gir ilk etaptaki sonra sağ üstte mailin ve bakiyen yazıyor.Admin ben şimdi kredi aldım. Aldıklarımı hesapta ne kadar var nerden görürüm.
Arkadaslar bu konuyla karşılaşan ve ya çözümünü bilen var mıdır oyundan çıkacağım zaman tek güvencem oto save oluyor ayrıca hileyi de kullanamıyorumAndroid'de altta hızlı menü ayarlardan açık olmasına rağmen görünmüyor ayrıca hile menüsü varsa o da görünmüyor
Parmağını yukarı kaydırırsan gider-gelir. Oyunun başında da yazıyor zaten.Arkadaslar bu konuyla karşılaşan ve ya çözümünü bilen var mıdır oyundan çıkacağım zaman tek güvencem oto save oluyor ayrıca hileyi de kullanamıyorum
Cloud'dan mı indirdin?indirdiğim dosyaların türü aoc dosyası olarak gozüküyor yardımcı olabilecek var mı
En son ne zaman indirdin?Paket ayrıştırma hatası diyor telefonum redmi note 9 pro 128 GB 40 GB boş yerim var android sürümünde miu 12 yardımcı olur musunuz 3 defa indirdim düzelmedi
evet clouddan indirdimCloud'dan mı indirdin?