Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
3₺
C

Conk87

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
rar dosyasını sildim

Ekli dosyalar

• a.png
    a.png
    39.2 KB · Görüntüleme: 14
C

carnage61

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba. Android 11 lerde Paket ayrıştıralamadı sorunu nezaman çözülür

bonnyboon

bonnyboon

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Save dosyası eklediğimizde oyun içinde gözükmüyor. Sadece oyun içinde kaydettiklerimiz gözüküyor bu nasıl düzelir

bonnyboon

bonnyboon

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ve de oyunu bir kez başlatıp çıktıktan sonra bir daha giremiyorum tıklasam da açılmıyor bilgisayarı yeniden başlatınca açılıyor sadece

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
3₺
Save dosyası eklediğimizde oyun içinde gözükmüyor. Sadece oyun içinde kaydettiklerimiz gözüküyor bu nasıl düzelir
Eski saveleri desteklemiyor, göremezsin zaten.
Ve de oyunu bir kez başlatıp çıktıktan sonra bir daha giremiyorum tıklasam da açılmıyor bilgisayarı yeniden başlatınca açılıyor sadece
Bilgisayarı yeniden başlatmana gerek yok, oyun görev yöneticisinden kapanmamıştır. Görev yöneticisinden Being a DIK ve Turbo uygulamalarını sonlandır.

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1₺
Evet, Uzun bir aradan sonra yeni bölümü oynamak güzeldi. ''Isabella'' ve özellikle ''Jill'' için nasıl bir hikaye kurgulandığını görmek sevindiriciydi. Ancak oyunun sunumunu yapan ''DrPinkCake'' mental yorgunluğunu 7. ve 8. bölüm de baya hissediliyordu. Aslında bu iki bölüm bir birine çok benzese de farklı bir çok şeyler de yaşandı. ''Jill'' için daha derin duygusal anlar ve daha mevsimsel sahnelerle bize bu ilişkinin özel ve anlamlı olduğunu anlatmasını umuyordum. İlk bölümler de ''Jill'' ile olan her sahne güzel doğa sahneleriyle harmanlanıyordu. Bu özel ilişkinin daha şiirsel ortamlarda bütünleşmesini ve bize o hissiyatı vermesini isterdim. Elbette ki şuan bile iyi durumda ancak benim beklentim daha yüksekti. Sanırım bu da duygusal sahneleri her zaman sevmiş olmamdan kaynaklıdır.🥰

Baş karakter özel anlar için bir şeyler aldığında bir an ''Jill'' için özel ve romantik bir ortam ayarlamaya çalıştığını düşünmüştüm ve bu da bana beklediğim o duygusal sahneleri verecekti. Pek umduğum gibi olmadı ve bu ortamın başkaları için hazırlandığını görünce ufak bir hayal kırıklığı yaşadığımı itiraf etmeliyim. Elbette ''Jill'' piyano resitali ve artık kararlı adımlarla ilerlemesi onun tuttuğunu koparan bir kadın izlenimi vermesi de güzeldi. ''Isabella'' özel bir karakter olduğunu her zaman belli ediyordu. Onun hikaye gelişimine bakarsak eğer ilk bölümlere göre biraz tutarsızlıklar gördüm. İlk zamanlar da ki daha keskin ve sert tavrı her attığı adımdan emin olması onu özel yapıyordu. ''Isabella'' için de özel sahneler bekliyordum doğrusu, bu bölüm sanki ''Jill'' ve Isabella'' için oldu bittiye getirildi gibi hissediyorum. ''Jill'' ve ''Isabella'' geçmişi hakkında daha çok hikaye gelişimi ve artı olarak ilişkiler arasında ilerleme ile harmanlasaydı ''DrPinkCake'', daha mükemmel olabilirdi. Sanırım ben de uzun soluklu bir oyun yapsam bir yerde mutlaka tıkanırdım artık.:unsure::geek:

Sezon finali beni şaşırttı mı?; Elbette hayır, ilgilenmediğim bir karakterden gelince sanırım pek etki etmedi. Ancak ilerlediğim alternatif ''DIK'' yolunu fena baltalayacaktır. ''DIK'' yolunda ''Isabella'' dahil etmiştim ancak kızıl milf öğretmen ''Cathy'' kaybetmemek için ''Isabella'' feda ettim umarım buna değer, gelecek bölümler de ''Cathy'' hakkında daha fazla hikaye gelişimi görebilirim. ''Isabellla'' ''Chick'' yolunda zaten güvende duruyor. Nostaljik olacak ama ilk bölümden beridir hala aynı kayıt dosyalarını kullanıyorum ve seçimlerim beni şu ana kadar getirdi. Demek ki ilk sezonu doğru seçimlerle başarıyla geçtim sayılır.Uzun bir zaman sonra yeniden buluşacağız ''Jill''.🥰😭🥰

Emeğinize sağlık ve Çevirmenleri tebrik ediyorum.🤩🥳

bonnyboon

bonnyboon

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sizin verdiğiniz save leri indirip koydum onlarıda göstermiyor

bonnyboon

bonnyboon

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Eski saveleri desteklemiyor, göremezsin zaten.

Bilgisayarı yeniden başlatmana gerek yok, oyun görev yöneticisinden kapanmamıştır. Görev yöneticisinden Being a DIK ve Turbo uygulamalarını sonlandır.
Sizin verdiğiniz save leride koydum onlarıda göstermiyor

Prisoner

Prisoner

Kayıtlı Üye
Kredi
15₺
Mackenzie tahmini kaç saatte gelir düzeltilmiş APK kusura bakmayın ama bekliyorum ondan

bonnyboon

bonnyboon

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Dediğiniz doğru olabilir çünkü oyun içinde yeni kaydettiğim save dosyalarınıda klasörde göremiyorum.

Üst Alt