Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
P

portakalsamet9

S.U.A.D. Özel Çeviri
Kredi
1₺
Paket ayrıştırma hatası verdi androidte nasıl düzeltiriz

A

alaca1281

S.U.A.D. Özel Çeviri
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
Bende aynı hatayı aldım 50 g boş alan var

B

Balonmessi

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
merhaba erişim hakkım var being a dik erişim paketi satın aldım ona rağmen erişim hakkınız yok hatası alıyorum

Prisoner

Prisoner

Kayıtlı Üye
Kredi
15₺
Telefonda 60 GB boş yerim olmasına rağmen paket ayrıştırma hatası alıyorum(Android 11) düzeltebilir misiniz size zahmet

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
3₺
Telefonda 60 GB boş yerim olmasına rağmen paket ayrıştırma hatası alıyorum(Android 11) düzeltebilir misiniz size zahmet
Bugün geceye kadar hem düşük boyutlu APK çıkacak hem de Normal APK'daki tüm hatalar giderilecek.

M

mahmutkuradri1

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Kredim olmasına rağmen neden satın alamıyorum ?

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
3₺
mahmutkuradri1 Kredin yetersiz, 1,50 dolar bakiyen var. Bakiyende küsürat göstermediği için, yuvarlama yapar o yüzden 2 dolar gösteriyor. Normalde 1,50 dolar bakiyen var.

M

mahmutkuradri1

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Başınızı ağrıttım kusura bakmayın ancak save almada sıkıntı yaşıyorum nasıl çözerim acaba ?

Üst Alt