Son Konular
Depolomada fazla yer açıp tekrar deneyin bi 12gb falan boş yer olsunPaket ayrıştırma hatası verdi androidte nasıl düzeltiriz
Anladım bir de öyle deneyelimDepolomada fazla yer açıp tekrar deneyin bi 12gb falan boş yer olsun
Normalde apk yüklerken zarchiver programında apknin resmi olurdu ama gözükmüyor acaba apk mı sorunluBende aynı hatayı aldım 50 g boş alan var
Bugün geceye kadar hem düşük boyutlu APK çıkacak hem de Normal APK'daki tüm hatalar giderilecek.Telefonda 60 GB boş yerim olmasına rağmen paket ayrıştırma hatası alıyorum(Android 11) düzeltebilir misiniz size zahmet
Beta sürümü almanız lazım herkese açık olarak 1-1.5 ay içinde çıkar büyük ihtimal.Ücretsiz indirme yokmu
teşekkür ederimmahmutkuradri1 Kredin yetersiz, 1,50 dolar bakiyen var. Bakiyende küsürat göstermediği için, yuvarlama yapar o yüzden 2 dolar gösteriyor. Normalde 1,50 dolar bakiyen var.
Android 11'lerde şu an sorun var, diğerleri sorunsuz oynayabilir APK'yı. Android 11 sorununu en geç akşam düzeltmiş oluruz.Paket ayrıştırma sorunu veriyor
Tamam teşekkürlerBir çok yenilik eklendi aslında hem hikaye bakımından hem karakterlerle arandaki ilişki bakımın ve sezon finaline yakışır bir bölüm olmuş bence kesinlikle kaçırma oynamalısın.![]()