Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
3₺
Başınızı ağrıttım kusura bakmayın ancak save almada sıkıntı yaşıyorum nasıl çözerim acaba ?
Windows'da kayıt alma sorunu yaşayanlar, öncelikle sorun bizim ile alakalı değil. Bu sorunu Windows kullanıcı adınızda Türkçe karakter bulunduğu için yaşıyorsunuz. Windows'da yeni kullanıcı açın ve kullanıcı adınızda Türkçe karakter kullanmayın.

ZX97

ZX97

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android kurulumunda apk'nın sorunsuz kurulması için toplam ne kadar alan gerekiyor?

udboran

udboran

Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
Android 11 sorunu düzeltilince bu yorumu cevaplayabilirmisiniz

C

Conk87

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
oyunu indirdim oyuna tıklıyorum oyun ekranı gelmiyor oyun geç mi açılıyor?

K

karacamuhammed

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
hiçbir link çalışmıyor. giriyorum ya öğe bulunamadı yada dosya sahibinin çöp kutusunda diyor.
erken erişim aldık ama erişemiyruz.

Üst Alt