Staylex
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Belki araligin ortalarinda cikar diye tahmin ediyorum cunku betadan cikmasi bir ayi buluyor neredeyseoyun betadan ne zaman çıkacak
oyun betadan ne zaman çıkacak?
Son Konular
Belki araligin ortalarinda cikar diye tahmin ediyorum cunku betadan cikmasi bir ayi buluyor neredeyseoyun betadan ne zaman çıkacak
oyun betadan ne zaman çıkacak?
Drive ve yandex kota dolu 1 günde indiricez artık. Neyse değer
Merhaba, eğer erişim hakkınız yok hatası alıyorsanız portlamada yapılan bir hatadan ötürü oyunu tekrar indirmeniz gerekmekte. Tekrar indirdiğinizde böyle bir hata ile karşılaşmayacaksınız.İndirdim fakat erişim hakkınız yok diyor ama erişim paketini aldım 2 gün önce ???
bende aynı sorunu yaşıyorumMerhaba erişim paketini satın aldım fakat linkte dosya bulunmuyor nasıl indirebilirim?
ben oyunu bittildim ama bu beni biraz üzdü oyunda çok son var ama neden se harem sonu yokdu 3 sezon nasıl olucak merak ediyorumAldık hemen ama linkler sorunlu sanırım şu an
Harem yolu yok mu? Bu biraz hayal kırıklığı ama bu sorunu (benim için) göremezsem harika bir güncellemeEp çekmek için aylarımız ve aylarımız olacak. 8 ayrı ve sevdiğimiz ve belki de bundan nefret ettiğimiz şeyleri bulun, ancak bu gönderiyi güçlendirme sinyali vermeliyim ve tl;dr ile çok aynı fikirdeyim. Bölümde genel olarak olumsuz olarak çıkmak istemedim çünkü kusura bakmayın iyi olan bazı şeyler var ve potansiyel olarak iyi olabilecek pek çok şey de henüz tam olarak anlayamadık (hala anlamış değilim). Yol kilitlerinin nasıl çalışacağını anlamak için yeterince yüksek IQ, hevesle bazı büyük beyinlerin üstlenmesini bekliyorum :KEKama itiraf etmeliyim ki bölümü bitirdiğimde gerçekten mutlu değildim. Diğer yolları oynadığımda da bu değişmedi, ancak solo Jill ve solo Bella oyuncularının nasıl aynı fikirde olmadığını kesinlikle görebiliyorum çünkü istekleri nihayet bariz nedenlerle cevaplandı.
Dediğim gibi, bölüm hakkında gerçekten olumsuz olmak ya da başkaları için bölümü bozmak istemiyorum ve kesinlikle ne kadar iyi olduğu konusunda tartışmalara girmek istemiyorum çünkü günün sonunda farklı seven farklı insanlar var. kızlar oyunla ilgili farklı görüş ve deneyimlere sahip olacaklar. Bütün bunlar, çoğunlukla oyunun anlatımıyla ilgilenen biri olarak, bu bölümün anlatı hızını ve hikayenin risklerini nasıl değiştirdiği konusunda çok ciddi sorunlarım var. LI yol kilitlerinin çok erken ve görünüşte yapmacık ve keyfi bir şekilde geldiğini hissediyorum. DPC'nin masada çok fazla silahı ve bağlanması gereken ipleri olduğunu ve aynı zamanda giderek daha fazla uçurum yemi anını tanıttığını hissediyorum. Çözülen konuların etki ve hype kadar yaşamadığını hissediyorum,
O yüzden tl;dr sanırım gidip ename'nin gönderisini oku çünkü benimki pek çok şeyin yeniden kaplanması ve onun tl;dr'si daha iyi
Oyunu tekrar indirin.8. bölümde yurttakı partıde jamıe bul dıyor ama tıklanmıyor hiç bi şekilde diyaloga gıremıyorum
Merhaba erişim paketini satın aldım fakat linkte dosya bulunmuyor nasıl indirebilirim?
bende aynı sorunu yaşıyorum
Aldık hemen ama linkler sorunlu sanırım şu an
Linkler yenilendi.Link eklendimi