Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
basriLoL

basriLoL

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İndirdim fakat erişim hakkınız yok diyor ama erişim paketini aldım 2 gün önce ???

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
3₺
İndirdim fakat erişim hakkınız yok diyor ama erişim paketini aldım 2 gün önce ???
Merhaba, eğer erişim hakkınız yok hatası alıyorsanız portlamada yapılan bir hatadan ötürü oyunu tekrar indirmeniz gerekmekte. Tekrar indirdiğinizde böyle bir hata ile karşılaşmayacaksınız.

A

Aker208

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba erişim paketini satın aldım fakat linkte dosya bulunmuyor nasıl indirebilirim?

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6₺
Hadi hayırlı olsun arkadaşlar. Tek ricam, paketi alan arkadaşlar gelip burada spoiler vermesin tşk.

U

Unknownn

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Aldık hemen ama linkler sorunlu sanırım şu an

A

Aker208

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar şimdi denedim tekrar, Mega üzerinden indirmeyi deneyin

H

hasann89

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ep çekmek için aylarımız ve aylarımız olacak. 8 ayrı ve sevdiğimiz ve belki de bundan nefret ettiğimiz şeyleri bulun, ancak bu gönderiyi güçlendirme sinyali vermeliyim ve tl;dr ile çok aynı fikirdeyim. Bölümde genel olarak olumsuz olarak çıkmak istemedim çünkü kusura bakmayın iyi olan bazı şeyler var ve potansiyel olarak iyi olabilecek pek çok şey de henüz tam olarak anlayamadık (hala anlamış değilim). Yol kilitlerinin nasıl çalışacağını anlamak için yeterince yüksek IQ, hevesle bazı büyük beyinlerin üstlenmesini bekliyorum :KEK:) ama itiraf etmeliyim ki bölümü bitirdiğimde gerçekten mutlu değildim. Diğer yolları oynadığımda da bu değişmedi, ancak solo Jill ve solo Bella oyuncularının nasıl aynı fikirde olmadığını kesinlikle görebiliyorum çünkü istekleri nihayet bariz nedenlerle cevaplandı.

Dediğim gibi, bölüm hakkında gerçekten olumsuz olmak ya da başkaları için bölümü bozmak istemiyorum ve kesinlikle ne kadar iyi olduğu konusunda tartışmalara girmek istemiyorum çünkü günün sonunda farklı seven farklı insanlar var. kızlar oyunla ilgili farklı görüş ve deneyimlere sahip olacaklar. Bütün bunlar, çoğunlukla oyunun anlatımıyla ilgilenen biri olarak, bu bölümün anlatı hızını ve hikayenin risklerini nasıl değiştirdiği konusunda çok ciddi sorunlarım var. LI yol kilitlerinin çok erken ve görünüşte yapmacık ve keyfi bir şekilde geldiğini hissediyorum. DPC'nin masada çok fazla silahı ve bağlanması gereken ipleri olduğunu ve aynı zamanda giderek daha fazla uçurum yemi anını tanıttığını hissediyorum. Çözülen konuların etki ve hype kadar yaşamadığını hissediyorum,

O yüzden tl;dr sanırım gidip ename'nin gönderisini oku çünkü benimki pek çok şeyin yeniden kaplanması ve onun tl;dr'si daha iyi

Moderatörün son düzenlenenleri:
H

hasann89

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ep çekmek için aylarımız ve aylarımız olacak. 8 ayrı ve sevdiğimiz ve belki de bundan nefret ettiğimiz şeyleri bulun, ancak bu gönderiyi güçlendirme sinyali vermeliyim ve tl;dr ile çok aynı fikirdeyim. Bölümde genel olarak olumsuz olarak çıkmak istemedim çünkü kusura bakmayın iyi olan bazı şeyler var ve potansiyel olarak iyi olabilecek pek çok şey de henüz tam olarak anlayamadık (hala anlamış değilim). Yol kilitlerinin nasıl çalışacağını anlamak için yeterince yüksek IQ, hevesle bazı büyük beyinlerin üstlenmesini bekliyorum :KEK:) ama itiraf etmeliyim ki bölümü bitirdiğimde gerçekten mutlu değildim. Diğer yolları oynadığımda da bu değişmedi, ancak solo Jill ve solo Bella oyuncularının nasıl aynı fikirde olmadığını kesinlikle görebiliyorum çünkü istekleri nihayet bariz nedenlerle cevaplandı.

Dediğim gibi, bölüm hakkında gerçekten olumsuz olmak ya da başkaları için bölümü bozmak istemiyorum ve kesinlikle ne kadar iyi olduğu konusunda tartışmalara girmek istemiyorum çünkü günün sonunda farklı seven farklı insanlar var. kızlar oyunla ilgili farklı görüş ve deneyimlere sahip olacaklar. Bütün bunlar, çoğunlukla oyunun anlatımıyla ilgilenen biri olarak, bu bölümün anlatı hızını ve hikayenin risklerini nasıl değiştirdiği konusunda çok ciddi sorunlarım var. LI yol kilitlerinin çok erken ve görünüşte yapmacık ve keyfi bir şekilde geldiğini hissediyorum. DPC'nin masada çok fazla silahı ve bağlanması gereken ipleri olduğunu ve aynı zamanda giderek daha fazla uçurum yemi anını tanıttığını hissediyorum. Çözülen konuların etki ve hype kadar yaşamadığını hissediyorum,

O yüzden tl;dr sanırım gidip ename'nin gönderisini oku çünkü benimki pek çok şeyin yeniden kaplanması ve onun tl;dr'si daha iyi
Harem yolu yok mu? Bu biraz hayal kırıklığı ama bu sorunu (benim için) göremezsem harika bir güncelleme

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kullaniciadimi

Kullaniciadimi

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android link nöbetindeyiz umarim denildiği gibi 04.00 da eklenmiş olur AOÇ ❤

H

hasann89

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
tl;dr Pek çok eğlenceli yönüne rağmen, 8. Bölüm genel olarak yanlış yönde büyük bir adım gibi geliyor ve artık Sezon 3'ü oynamaya hevesli değilim.

M

MlsWhiplash

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
8. bölümde yurttakı partıde jamıe bul dıyor ama tıklanmıyor hiç bi şekilde diyaloga gıremıyorum

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0₺
B

Barbar4635

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
0₺
Paket ayrıştırma hatası var Android te.
Bu betada sırf bu hata yüzünden 4 oyunda 12 GB boşa İnternet gitti. Emeğiniz için teşekkür ederiz ama bizimde magdur etmeyin. Turkcell kazanacağına size destek olalım

Üst Alt