Rita
Kayıtlı Üye
Tek oynayışta bitecek deseneMuhtemelen 5-6 bilemedin 7 saat oynanış süresi olacağını düşünüyorum.

Son Konular
Tek oynayışta bitecek deseneMuhtemelen 5-6 bilemedin 7 saat oynanış süresi olacağını düşünüyorum.
Aynen öyleTek oynayışta bitecek desene![]()
Yorumlarda kaçıncı kez yazdıklarıni bilmiyorum ama birde ben yazayım. Bu bölüm final değil, sezon finali. Yani yapımcı bir süreliğine yeni bölüm ile uğraşmayacakfinal bölümü ne az kaldı
Biraz Toxic lik var gibi sende ama neysefinal bölümü ne az kaldı
Bitsin bir sey yeterki finalin F si gecmesinde baska bir şey istemiyorum benTek oynayışta bitecek desene
Oyun betadan çıkana kadar gelmez.Yeni bölümden fotoğraflar ne zaman gelir.
Yapımcı 20 bölüm süreceğini söylemiş. Çok varBitsin bir sey yeterki finalin F si gecmesinde baska bir şey istemiyorum ben
Net bir tarih veremiyoruz maalesef.Bİraz erken soruyorum ama bi şansımı deneyeyimBetadan en geç yılbaşında çıkması mümkün müdür ?
Çok haklısın. Yapacak birşey yokDaha geçen oyunun betasına 16 lira vermem gerekiyordu şimdi 22.5 lira vermem gerekiyor![]()
Bir çok yenilik eklendi aslında hem hikaye bakımından hem karakterlerle arandaki ilişki bakımın ve sezon finaline yakışır bir bölüm olmuş bence kesinlikle kaçırma oynamalısın.Yenilikler ne
Aksilik çıkmaması halinde, bu akşam yayınlamayı düşünüyoruz.Bu gece yayınlanır mı oyun 12 den sonra?
Bu akşam yayınlanırsa modlu mu çıkar modsuz mu?Aksilik çıkmaması halinde, bu akşam yayınlamayı düşünüyoruz.