Son Konular
Yeni sürümün çevirisi 21 Kasım'da geleceği için önceki versiyonun indirme linkleri kaldırılmıştır.Bir önceki sürümün indirme linkini nerden bulabilirim?
Final değil, sezon finali. Yani oyun devam edecek, 2-3 ay ara verecek sadece.ne yazık kı bu bölüm final olucak keşke devam etsedi ama bu oyun bir efsane
Summertime saga - Sunshine Love - Bad Hero - Stranded Dick - My Best DealBu oyunun ön siparisini alanlara diğer hangi oyunların erisimi açılacak bilen var mı
İsabella ile Sage bişey olmasındaİnş sezon finalinde Jill sahnesi gelir ya da kesin kötü bir şey olacak kardeşlikle ilgili ayrılmalar vb orda S.F vercek
Benim mi Sage mi diye sormuştu bir keresinde. Ah Quin seni gerçekten özlemiyorumbölüm 8 final olucak diyorlar bu haber gerçek mi yalan mi hata sage Quinn arasında bir seçim olucak miş![]()
Oyun sezon finali veriyor ve yeni bölümde ne olacağını şu an kimse bilmiyor.bölüm 8 final olucak diyorlar bu haber gerçek mi yalan mi hata sage Quinn arasında bir seçim olucak miş![]()
bölüm 8 final olucak diyorlar bu haber gerçek mi yalan mi hata sage Quinn arasında bir seçim olucak miş![]()
Ben quinn ciyim agabölüm 8 final olucak diyorlar bu haber gerçek mi yalan mi hata sage Quinn arasında bir seçim olucak miş![]()
Bencede versin bende adultgame #1 numara cok istek var çünküFinal değil, sezon finali. Yani oyun devam edecek, 2-3 ay ara verecek sadece.
Hayır öyle bir şey yok. Sadece sezon finali verecek.bu bölüm son olucak miş başka bölüm gelmicek miş
Gardaşım 4. kez bu bölüm final olacak falan diyorsun ve her seferinde sorunu cevaplayıp HAYIR BU BÖLÜM SEZON FİNALİ OLACAK DEVAM EDECEK! denmesine rağmen inatla yazmanın sebebi nedir çok merak ettim.bu bölüm son olucak miş başka bölüm gelmicek miş
Muhtemelen 5-6 bilemedin 7 saat oynanış süresi olacağını düşünüyorum.Yeni bölümün tahmini oynama süreci nedir sizce ?