Son Konular
Maalesef dediğiniz gibi bir şey olma olasılığı çok düşük belkide sıfıra yakın adult oyunlar online bir veri tabanına sahip olmadığı için silip yüklemek tek çare.Yeni sürümü gelen bir oyuna güncelleme yaparak devam etme seçeneği gelme olasılığı var mı? Yoksa silip tekrar yüklemek tek çare midir?
7. sezon için sadece 7. sezonu oynayabildiğimiz bir dosya vardı 8. sezon için de olacak mı?Maalesef dediğiniz gibi bir şey olma olasılığı çok düşük belkide sıfıra yakın adult oyunlar online bir veri tabanına sahip olmadığı için silip yüklemek tek çare.
Bunun için şu an net bir cevap veremem ama oyunun boyutu artacağı için tekrardan böyle bir şey yapabiliriz.7. sezon için sadece 7. sezonu oynayabildiğimiz bir dosya vardı 8. sezon için de olacak mı?
Discord sunucumuzda #hatalar kanalına yazarsanız yazılımcımız geri dönüş sağlayacaktır.iyi günler beyler oyunu açmaya çalıştığımda this application has encountered an error ''please contact the publisher of this appliction for more information'' diye bir hata alıyorum çözümü nedir acaba?
Oyunun 8. bölümü çıkmadı, çıkış tarihi belli olduğunda Türkçesi ile ilgili hem Discord'dan hem de forum üzerinden duyuru atacağım.8. bölüm çıktı mı? Çıktıysa tahminen ne zaman Türkçe çevirisi yapılır?
Anladım teşekkür ederimMaalesef dediğiniz gibi bir şey olma olasılığı çok düşük belkide sıfıra yakın adult oyunlar online bir veri tabanına sahip olmadığı için silip yüklemek tek çare.
Rica ederim.Anladım teşekkür ederim
Malesef öyleymiş.Gelen güncelleme oyunun final sürümü mü?
Evet 2. sezonun finali fakat 12 bölüm daha geleceğini söylüyor yapımcı.Gelen güncelleme oyunun final sürümü mü?
Bildiğim kadarıyla sezon finali. İnşallah final değildir.Gelen güncelleme oyunun final sürümü mü?
Muhtemelen öyle olur.Eklenirken hilelimi eklenecek peki