CumaLee
Kayıtlı Üye
Oyunun menüsünden kapatabilirsiniz.Oyunu her açtığımda ilk defa giriyormuşum gibi yaş vs soruyor bunu nasıl çözebilirim
Son Konular
Oyunun menüsünden kapatabilirsiniz.Oyunu her açtığımda ilk defa giriyormuşum gibi yaş vs soruyor bunu nasıl çözebilirim
TeşekkürlerOyunun menüsünden kapatabilirsiniz.
En alttakinden indiriniz.Ben eski sürüm android yüklüyorum şuanda en baştan 6 bölüm yazan. Onun altındaki Android yazanımı indirsem ilk kez yüklediğim için pek anlamadım
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Ayriştirma hatasi veriyor sebebi nedir
Kesin değil tahminimce eylül sonu ekim başı gibiYeni bölüm ne zaman gelir
Teşekkür ederimAPK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.
Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Diskte yer yokmuş. My badd.cloud'dan indirince bir kaç dakika sonra "indirme işlemi kesintiye uğradı." diyor. Gdrive'den indirirken yuvarlak dönüyor indirme işlemi başlamıyor. Diğerlerinden zaten hiç indiremiyorum. Cloud ve Gdrive için bende mi sorun var ?
Genellikle bir hafta geçmeden çevrilip betaya alınıyor.Birşey sormak istiyorum yapımcı yeni bölümü yayınladıktan sonra çeviri ekibi ne kadar sürede çevirip burada betaya girer ? direkt satın alacağım sabrım kalmadı...
• Linke tıklayın.Reklamdan girilmiyorki mormalde 3 5 tane verirdi şimdi sadece reklam veriyor bune ya
7.Bölümün en sonunda, Troy ve Chad'in Gay ilişkiye girdiğini görüyoruz. Sonra da oyun orada bitiyor. < Being A DIK EP7 ağır spoilerdır. Oynamadıysanız bakmayın.bölümün en sonunda ne oluyordu ben hatırlamıyorum acaba yeni güncellemeyi kaçırdım mı yoksa bitirdim mi anlayamadım
teşekkürler7.Bölümün en sonunda, Troy ve Chad'in Gay ilişkiye girdiğini görüyoruz. Sonra da oyun orada bitiyor. < Being A DIK EP7 ağır spoilerdır. Oynamadıysanız bakmayın.