Rita
Kayıtlı Üye
Kesin değil ama eylül sonu ekim başı gibi gelebilir.ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı ?
Son Konular
Kesin değil ama eylül sonu ekim başı gibi gelebilir.ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı ?
Oyun konusunun 1. Sayfasında bulunan linklerden indirebilirsiniz.Nasıl indiriliyor bilmiyorum
nasıl yani? oyunun sadece 7.bölümünü mü indirdiniz anlamadım kiagalar 1.sezon 7. bölüm bitti ama 2.sezona geçemiyorum nasıl geçebilirim?
hayır 2.sezon 3.bölüme kadar indirdim fakat 1.sezon bitti ama ikinci sezon başlamıyor en son kapanış falan oluyor emeği geçenler falan sonra ana ekrana dönüyornasıl yani? oyunun sadece 7.bölümünü mü indirdiniz anlamadım ki
he tamam hallettim ya ben 1.sezon 7 bölüm 2.sezon 3 bölüm sanıyordum 1.sezon 4 bölüm 2.sezon 3. bölümmüş asdklsadksanasıl yani? oyunun sadece 7.bölümünü mü indirdiniz anlamadım ki
Aynen öylehe tamam hallettim ya ben 1.sezon 7 bölüm 2.sezon 3 bölüm sanıyordum 1.sezon 4 bölüm 2.sezon 3. bölümmüş asdklsadksa
Yakınlığın nötr yada tavuğa yakın olması gerekiyordu galibaBen bişey soracaktım 4. bölümde maya ve josy le kütüphanede konuşurken daha fazlasını iste seçeneğini seçiyorum ama kızlar arkadaş kalmak istiyor Neden Acaba ???
Karakterini ona göre şekillendiriyorsun oynadıkça görebilirsin.+dik -dik falan ne oluyor
çok teşekkür ederim aynen öyleymiş hallettimYakınlığın nötr yada tavuğa yakın olması gerekiyordu galiba