Jupiter
Doğasever
Rica ederim.Teşekkürler
Son Konular
Rica ederim.Teşekkürler
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Sa oyun açıldı ama üyelik giriyorum hatalı diyor yeni hesap açıp denedim ona da aynı şey dedi
Eyw reis giriş yapabildim SagolasınBilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Rica ederim.Eyw reis giriş yapabildim Sagolasın
• Linke tıklayın.Nasıl indirebilirim? Uzun zaman önce zorlanmamıştım fakat şuan "Linke git" yazısına bastığımda olmuyor. Andorid için. Teşekkürler şimdiden.
Teşekkürler. Bir de Android yazanın altındakini indirmem gerekiyor değil mi? Bütün oyun ve güncellemeler var mı?• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Rica ederim, evet en alttaki Android yazan yerden indirirseniz tüm bölümler olacaktır.Teşekkürler. Bir de Android yazanın altındakini indirmem gerekiyor değil mi? Bütün oyun ve güncellemeler var mı?
Depolama alanın yeterlimi? 12-15 gb boş alana ihtiyacın var.Mobilde Paket ayrıştırma hatası alıyorum çözümünü bilen yazarsa sevinirim
• Linke tıklayın.Android linklerde bir sıkıntı mı var? Hangi seçeneği denersem deneyeyim bir türlü indirme sayfasına ulaşamıyorum
Gelecek.yeni bölüm gelicek mi
26 nisanda güncelleme geldi.Son güncelleme hangi tarihte geldi arkadaşlar lütfen dönün
bende de bu şekilde kalıyor hiçbir yere tıklanmıyor.Telefona gir kişiler kısmından mesajlara bak
Ben de androidde yaşamıştım sol üste tıklamayı dene büyük ihtimal olacaktır.bende de bu şekilde kalıyor hiçbir yere tıklanmıyor.