Son Konular
Hayır baştan başlamıyorsunuz? 7. bölümü indirin RAR'dan çıkarın kayıtlı oyunu yükle diyin 7. bölümü oynamaya başlaya bilirsiniz.Yaw benim kafam iyice karıştı 7. Bölümü indirince sadece 7. Bölüm mü var yoksa baştan mı başlıyoruz yani baştan 7. Bölüme kadar
kendiliğinden düzeldi..Böyle bir hata aldım ardından .exe hiç açılmaz oldu. Yardımcı olursanız sevinirim
Isabell ve Jill ile bişeyler yaşarmıyız diye heyecanlıydım yine hava mı aldım![]()
Değil malesef tahminimce eylül gibi.Yeni bölümün ne zaman geleceği belli mi?
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Ben yüklüyorum ama kurulum aşamasında uygulama yüklenmedi diyor ve kurulmuyor oyun 3 kere yükledim. Bu sorunu nasıl alabilirim?
Oyun sanırım bölüm bölüm paylaşılmıyor, en baştan indirip oyunu açınca kaydettiğiniz son dosyayı seçin kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.pc için sadece 7. bölümü indirip oynamamın bir yolu varmı?
Mini oyunları kapatınız mobilden oynanamayan mini oyunlar var.Mobilden nasıl dövüşecem bilen var mı? Çünkü yön tuşları filan istiyor
Eyw kral ya lan beni 2 kere dövdüler yaMini oyunları kapatınız mobilden oynanamayan mini oyunlar var.