Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
Abi lütfen yardım edebilirmisiniz 2 3 saat indirdim hesap şifre kullanıcı ismi doğru giriyorum yanlış diyor boşa mı gitti zaman lütfen yardım .
Eğer giriş yaparken bilgileriniz doğru olduğu hatalı giriş bilgileri yazıyorsa; kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.

Artemisia

Artemisia

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Tam heveslendim indircem hile olayını öğrendim. Yıkıldım. Bu oyundan hileyle zevk alamazsınız. Keşke hileyi kapatıp açma fonksiyonu eklenseydi.

F

Feixe

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Agalar şuanda Android'de 7. Bölüme kadar degilmi sonrası varmı yokmu ben tam anlamadım biri anlatabilirmi?

Artemisia

Artemisia

Kredi
0₺
Seçeneklerde ki +Sage, +Jill olayını kast ediyorsanız gelecek yeni sürümde onun üzerinde çalışmalar olabilir.
Yorumlarda gördüğüm kadarıyla diyaloglarda çıktığı bahsedilen +dik -dik, sınavlarda cevaplar vs. bunlar direk oyunu baltalıyor. Bence hilelerin tamamını kapatma seçeneği eklenmeli.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
Yorumlarda gördüğüm kadarıyla diyaloglarda çıktığı bahsedilen +dik -dik, sınavlarda cevaplar vs. bunlar direk oyunu baltalıyor. Bence hilelerin tamamını kapatma seçeneği eklenmeli.
Sınav cevaplarının üstte yazmasının sebebi herkes tarafından çok fazla sorulduğu için. Üstte de dediğim gibi +dik, -dik, +sage, +jill konusunda çalışma olabilir.

Artemisia

Artemisia

Kredi
0₺
Sınav cevaplarının üstte yazmasının sebebi herkes tarafından çok fazla sorulduğu için. Üstte de dediğim gibi +dik, -dik, +sage, +jill konusunda çalışma olabilir.
Beklicez artık. Umarım en kısa sürede bir düzenleme yapılır.

Camez97

Camez97

24 Yaşında Ateşli
S.U.A.D. Özel Çeviri
Kredi
6₺
en uzun ve güzel oyun hangisi sizce cevap olarak yazarmısınız? rica etsem CumaLee

Artemisia

Artemisia

Kredi
0₺
bence sınav desteği kalmalı. diğerleri isteğe bağlı olmalı

Bence + - olayı gayet iyi kalkmasını istemem. Sınav desteğide kalabilir. Veya dediğin gibi isteğe bağlıda olabilir.
Hilenin iyisi kötüsü olmaz hile hiledir. Alacağınız zevki her türlü baltalar. Beğenip beğenmemek kişilere kalmıştır. Ancak gerçek budur. Zaten benim istediğim hilelerin tamamen kaldırılması değil. Sadece bütün hilelerin kapatılıp açılma tercihinin oyuncuya bırakılması... Bu olay herkesi memnun edecektir. Sadece bir seçenek: hileleri aç/kapa. Olay bu. :)

C

cankirkgoz

Güncelleme Abonesi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
arkadaşlar merhaba. Being a dik oyununu bölüm bölüm indirebilir miyim? önce 1. bölüm sonra sadece 2. bölüm böyle böyle

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
cankirkgoz Maalesef bölüm bölüm indiremezsin ama APK olarak 0'dan 6'ya kadar indirip sonrada 7. bölümü indirebilirsin.

W

WallBonex

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Tamamını nasıl indirebilirim linklerden indiremedim. Ücretli üyelikvs lazımmı. Yoksa benmi beceremedim.

M

migo0

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Son sürümü indirdikten sonra oyunu yükle tuşuna basınca oyun yüklenemiyor diyo

A

aqswde

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hilenin iyisi kötüsü olmaz hile hiledir. Alacağınız zevki her türlü baltalar. Beğenip beğenmemek kişilere kalmıştır. Ancak gerçek budur. Zaten benim istediğim hilelerin tamamen kaldırılması değil. Sadece bütün hilelerin kapatılıp açılma tercihinin oyuncuya bırakılması... Bu olay herkesi memnun edecektir. Sadece bir seçenek: hileleri aç/kapa. Olay bu. :)
Doğrusun

Üst Alt