Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
mükemmler bir hikayeye sahip ve çok sürükleyici devamı ne zaman bilginiz var mı? Birde şimdi yeni sürüm geldiğinde baştan mı başlamak zorundayım yoksa bu oynadığımdan devam mı edeceğim
Kayıt dosyalarını alırsan kaldığın yerden oynayabilirsin.

B

Brucewaynee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oynadığım o kadar oyunlar arasında en iyi 1. dediğim oyun bu oldu .Her şeyden parça parça ve en iyi şekilde sunuyor oyun .Bazı yerlerde çok güldüm gerçekten kaliteli bir oyun kesinlikle şans verip deneyin .

( full hali tek apk olanı bir türlü kuramamıştım ayrıştırma hatası yüzünden 6 kadar ve 7. bölüm olarak oynadım , oyunu 2 parçaya ayıranlara ve oyunda emeği geçenlere teşekkürler.)

C

cvgaks

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oynadığım en iyi oyun net yeni sezonun en kısa zamanda çıkması dileğiyle

The210md

The210md

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Gerekli izin verilmedi deyip oyuna almıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz

ikrgzlr

ikrgzlr

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
2₺
Pc de telefon hangi tuşla açılıyor ?

R

rewindhenn

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
7. sezon ne zaman gelir tahmininizce ? sezon gelene kadar 3 kere bitirdim :D

B

Benita27

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sadece 7.bölümü içeren düşuk boyutlu bölümü indirdim apk olarak indi ve apk yı kur dedigimde yüklenemedi hatası alıyorum sebebi nedir?

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
Sadece 7.bölümü içeren düşuk boyutlu bölümü indirdim apk olarak indi ve apk yı kur dedigimde yüklenemedi hatası alıyorum sebebi nedir?
Yeterli alanınız olup olmadığını kontrol edin, yeterli alanınız varsa ve bu hatayı almaya devam ediyorsanız telefonu yeniden başlatıp bir daha kurmayı deneyin.

G

gravee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Abi lütfen yardım edebilirmisiniz 2 3 saat indirdim hesap şifre kullanıcı ismi doğru giriyorum yanlış diyor boşa mı gitti zaman lütfen yardım .

Üst Alt