Kayıt dosyalarını alırsan kaldığın yerden oynayabilirsin.mükemmler bir hikayeye sahip ve çok sürükleyici devamı ne zaman bilginiz var mı? Birde şimdi yeni sürüm geldiğinde baştan mı başlamak zorundayım yoksa bu oynadığımdan devam mı edeceğim
Son Konular
Kayıt dosyalarını alırsan kaldığın yerden oynayabilirsin.mükemmler bir hikayeye sahip ve çok sürükleyici devamı ne zaman bilginiz var mı? Birde şimdi yeni sürüm geldiğinde baştan mı başlamak zorundayım yoksa bu oynadığımdan devam mı edeceğim
simdiden almalı mıyım yoksa ep8 geldiğinde forumda paylasılır mı nasıl alınacağıKayıt dosyalarını alırsan kaldığın yerden oynayabilirsin.
Forumda paylaşırlar ama kendi yolundan gitmek istiyorsan kendinkini kullan.simdiden almalı mıyım yoksa ep8 geldiğinde forumda paylasılır mı nasıl alınacağı
Oyuna depolama izni veriniz, depolama izni olmadan kayıt dosyalarını telefonunuza kaydedemez ve oyuna giriş yapamazsınız.Gerekli izin verilmedi deyip oyuna almıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
ekranın sol üstüne fareyle gidince telefon gözüküyorPc de telefon hangi tuşla açılıyor ?
8. Bölüm demek istedin sanırım7. sezon ne zaman gelir tahmininizce ? sezon gelene kadar 3 kere bitirdim![]()
İphone desteklemiyor indiremezsiniz.İphone 11 e nasıl indiricem
Elbet bi yolunu bulurum ben türkümİphone desteklemiyor indiremezsiniz.
kendi kayıt dosyamı nasıl alabilirimForumda paylaşırlar ama kendi yolundan gitmek istiyorsan kendinkini kullan.
Android'de kayıt dosyaları:kendi kayıt dosyamı nasıl alabilirim

Yeterli alanınız olup olmadığını kontrol edin, yeterli alanınız varsa ve bu hatayı almaya devam ediyorsanız telefonu yeniden başlatıp bir daha kurmayı deneyin.Sadece 7.bölümü içeren düşuk boyutlu bölümü indirdim apk olarak indi ve apk yı kur dedigimde yüklenemedi hatası alıyorum sebebi nedir?
evet8. Bölüm demek istedin sanırımHer bölüm ortalama 5 ayda geliyor. Daha 4 ay filan var
![]()