Jupiter
Doğasever
Şu anda belli bir tarih yok.7.bölümü bitirdim 8.bölüm ne zmn gelir bir bilginiz varmı acaba
Son Konular
Şu anda belli bir tarih yok.7.bölümü bitirdim 8.bölüm ne zmn gelir bir bilginiz varmı acaba
10-15GB boş alana ihtiyacın var.Oyunu indirdim telefona yükleme kısmında oyun yüklenemiyor diyo telefonda 5.8 gb boş alanda var.Çözümü ne bilen var mı?
Denedim 11 gb kadar boş alan bıraktım yine aynı sorun oldu.GTA 5 yüklüyoz sanki bu nedir ya10-15GB boş alana ihtiyacın var.
Şöyle düşünün kurarken yine bir kaç dosya kuruyormuş gibi oluyor o yüzden 2-3 kere kurmalık boş alan olması lazımDenedim 11 gb kadar boş alan bıraktım yine aynı sorun oldu.GTA 5 yüklüyoz sanki bu nedir ya
Oyunu kurmak için minimum 14 - 15GB boş alana ihtiyacınız var. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız; ilk önce eski sürüm APK'sını indirip bitirmenizi, daha sonra düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.oyunu indiriyorum (android) dosyayı kurmak için açıyorum yükleniyor tam yğkleme biticekken yüklenme iptal edildi yazıyor bu sorunu nasıl çöze bilirim ( bu baya bi oyunlarda oldu)
Kadın başrol oyunlar: Volleyball heaven (Türkçe yapay zeka) Angelica's temptation (Türkçe yapay zeka)Başrol ün kadın olduğu oyunlar var mı hep erkek sıkıcı
Linke tıklayın. • 5 saniye bekleyin. • Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın) • Tekrar butona basın.Ya bu link nası açılıcak ya
+10 saat oynanış süresi var.toplam oynanış süresi ne kadar
1. Sayfada konu açıklamasında bulunan linklere tıklayınız.Arkadaşlar nasıl indiriyoruz yardımcı olurmusunuz
İndirme linkleri 1. Sayfada bulunuyor.merhabalarrrr oyuna en baştan başlayacağım windows linki yok mu anlamadım acemiyim biraz