CumaLee
Kayıtlı Üye
Evet tüm bölümleri Türkçe.su oyunun tüm bölümleri türkçeleştimi
Son Konular
Evet tüm bölümleri Türkçe.su oyunun tüm bölümleri türkçeleştimi
Tommy odasında perde var oraya basEn son sürümde evde herkesle konuştum Tommy i bulamadim
Oyunu sıfırlamak için bir şeye gerek yok yeni oyuna başla derseniz de sıfırdan başlarsınız.Oyunu sıfırlamak için C diskinde nereyi silmek gerekiyordu. (Galeri, sahne, kayıt) Yeniden başlamak istiyordum da.
Yapımcı, oyunun 14 ila 16 bölüm civarı olacağını söyledi. Şu anda %40'larda olduğumuzu söyleyebilirim.Şu sürüm oyunun yüzde kaçını oluşturuyor ? Çooooookk uzun bir oyun olucak gibi geliyor
Oyun içinde, sağ alttaki hile menüsünü kullanarak açabilirsiniz.Tüm sahneleri nasıl açarım
Peki 0.8.0 sürümü ne zaman çıkış tarihiYapımcı, oyunun 14 ila 16 bölüm civarı olacağını söyledi. Şu anda %40'larda olduğumuzu söyleyebilirim.
Belli değil knk yapımcı çalışıyor ara ara duyuru da paylaşıyorPeki 0.8.0 sürümü ne zaman çıkış tarihi
Save dosyaları kullanılmıyor diye biliyorum yeni save açmak zaten gereklikaydettiğim oyun gözükmüyor baştan başlamak zorunda kaldım...
Bu hata bende de var oyunu indirirken 20 GB boş alan vardı indirince bir anda 4 GB olduCihazınızda alan açınız.
Hayır sadece 7. bölümü indiremiyorsun.Sadece 7. bölümü PC için indiremiyor muyuz?
Maalesef kapatamıyorsun.Seçim ve sınavlardaki hileleri kapatabiliyor muyuz?